Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberto carloss

jak powiedziałyście ze nigdy sie nie seksiłyście ?

Polecane posty

Gość roberto carloss

swpjemu facetowi? :p

Gość balooooooooooooon
może tak nigdy tego nie robiłam

Gość roberto carloss
nie wiem jak mam powiedzieć mojemu chłopakowi że nigdy nie uprawiałem seksu :(

Gość Paszczom.
:)

Gość roberto carloss
a powaznie ? albo jak faceci chcielibyscie to usłyszeć tzn co chcielibyscie usłyszec?

\"chyba jeszcze nigdy tego nie robiłam, ale nie jestem pewna..\" ;-)

Gość asia jędza
ja, że nigdy się z nikim nie kochałam:)

Gość bloomka
"no bo wiesz... ekhm... ja jeszcze nigdy.. tego... no wiesz... ekhm... nie robiłam..." mniej więcej w ten sposób ;-)

Gość roberto carloss
niezłe :classic_cool:

Gość ale jestes dziwna
to nie wstydzisz się uprawiać z nim seksu ale wstydzisz mu sie powiedzieć ze nigdy tego nie robiłaś...ale dziwna jesteś...a wiesz czy on to robił...może jest kurwiarzem który przeleciał pół miasta...no ale wstydzisz mu się pewnie o to zapytać...tylko współczuć ci głupoty pusta smarkulo :O

mnie sie spytal czy jestem dziewica? a ja na to \"tak jestem\" :] i po sprawie, a wiesz jak sie faceci jaraja jesli im o tym powiesz:D moj skakal z radosci ze bedzie moim pierwszym :D hah :] i ze jestem \"czysta\" czy jak oni ta zwa:D takze kochana bez stresu powiedz mu o tym a napewno Cie nei wysmieje! tylko pogratuluje!

Gość a w drugą strone
pytałyscie faceta czy to robic? czy sam wam powiedział>?

a w druga strone to jesli wiecie ze mial wczesniej jakas laske, czy laski :l to spytajcie wprost \"a dobra byla w lozku? \":D napewno wam odpowie :] albo powie\"nie spalem z zadna\"

a teraz moje pytanie :> jak dlugo trwal wasz pierwszy raz ? czy poszlo wam to od razu, raz dwa sie przebiliscie przez swoja kobiete??? czy trwalo to troche czasu ??

Gość no to ja podobnie
... jak bloomka ;););) :D Jak sobie teraz przypomnę jak się wtedy wstydziłam to się śmieję sama z siebie ;)

hmmmm...skoro nie chcialam sie bzykac to chyba bylo oczywiste ze jeszcze nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac.....no,chyba nawet nie musialam mowic... a jaki byl pierwszy raz?No,nie oszukujmy sie-fajerwerkow i kolorowych gwiazdek nie bylo,ale kazdy nastepny raz byl coraz fajniejszy:d

ale mi chodzilo czy od razu facet sie przez was przebil ?? od razu pierwszy raz poszliscie do lozka z facetem i po godzinie nie byliscie juz dziewicami ??

ale ze jak czy od razu sie przebil?Myslisz o blonie dziewiczej?Czy o tym ze nie mogl sie zmiescic czy co?Nie kumam pytania w takim razie;/

tak mam na mysli blone dziewicza, czy facet od razu sie przez was przebil czy troche to trwalo, mieliscie kilka prob zanim to sie stalo?

ważne bylo to zeby facet byl delikatny i wtedy nie ma problemu....:)

no wiem wiem zeby byl delikatny to wazne, ale czy jesli pierwszy raz idziecie z facetem do lozka i \'niestety\' nie udaje sie to...i mija kolejna proba i kolejna..i nic :l a wy nadal jestescie dziewicami :/ bo facet nie moze przejsc przez was :/// yh glupi temat :/ ale ciezki problem:l

Moja nic mi nie mowila ze byla dziewica dopiero po wszystkim zobaczylem ze jest krew i zapytalem sie czy ma okres to mi powiedziala ze nie wiec sie domyslielem ze byla dziewica .Co wy tak przedmiotowo dochodziceie do dziewidztwa zupelnie tego nie rozumie przeciez obydwoje chcemy seksu i sie kochamy zajmujemy sie nawzajem soba a akt wejscia penisa do pochwy jest spelnieniem tych uuczuc

Gość kwiatek6666
normalnie spytal..ja odpowiedzialam bez zadnej krępacji.. co do pytania plamki moj pierwszy raz (jak i mojego partnera) trwal krotko,.bo przerawala nam mama..haha jakies 6 minut na oko.. no ale nie patrzylam wtedy na zegarekL:) hehe