Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikulinka

POTWORNI FACECI!!!

Polecane posty

Gość nikulinka

Poznałam go przez moja koleżankę. Widziliśmy się raz, ale na gadu gadlismy często. Po tym jak się spotkalismy (ale nie w 2 tylko ze znajomymi) napisał do mnie! Wysyłał czułe smsy, że myśli o mnie i że musimy się spotkac!! Znowu sie spotkaliśmy, ale nie w 2 tylko w 4! Myśałam, że coś z tego będzie jednak mój dobry kumpel, a jego przyjaciel powiedział mi, że ten debil się mną bawi!!! Tak naprawde nie miał na mnie ochoty, robił to tylko dla własnej zabawy. Kiedy spytałam kolege, ktory ostrzegł mnie przed tym krętaczem dlaczego on mi tak zrobił usłyszałam odpowiedz: TO NORMALNE KAŻDY CHŁOPAK TAK ROBI. NAWET JAK DZIEWCZYNA MU SIE NIE PODOBA TO ZNIA KRĘCI, ŻEBY PTEM ZROBIĆ W H UJA!!! Osłupiałam!!! On dodał: NASTĘPNYM RAZEM NIE UFAJ TAK CHŁOPAKOWI! MUSISZ BYĆ CZUJA W S STOSUNKU DO FACETÓW!! Powiedzcie czy to normalne?? i proszę o wypowiedzi mężczyzn!!! To strasznie krzywdzi dziewczyny, wiecie jak sie czułam ?? :/

Gość nikulinka
Całe szczęście, że w pore zostałam ostrzeżona!! Bo mogłabym jeszzce bardziej się w to wkręcić~!!!

ostrzeżona ???pzed czym??? Chialas z nim isc do lozka na 3 czy 6 spotkaniu?? Luzie wy tylko bylisciena piwie.Przeciez cie nie prosil o reke ani nie wyznal miilosci. Czasem chyba ludzie maja za duze oczekiwania.No chyba ze spotkanemu 2x w zyciu facetowi opowiadasz swoje najskrytsze sekrety.... to musisz na niego uwazc. CZesc.

Gość nikulinka
chodzi mi o to ze proponował spotkanie, że mówił mi duzo miłych słów a teraz po prostu to wszystko olał!!! Chciał się mna pobawić, wkręcał mnie!!!