Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobić telefon

Jak to zrobić - telefon

Polecane posty

Czy można w jakiś sposób ustalić numer zastrzezony, jesli dzwoni na stacjonarkę z identyfikacją numeru?

Gość słoik po ogórkach
w komórce ? Ukryj mój ID włączasz. Czasem sieć nie pozwala, ale z reguły się da

Gość słoik po ogórkach
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D tak to jest jak się czyta po łebkach :D:D:D:D:D:D:D:D:D nie da się :P zastrzeżony to zastrzeżony

Cholera, szkoda, bo jakiś idiota mi wydzwania po nocach

Gość dla niektorych jest
moim zdaniem numer zastrzezony jest po to,zeby byl zastrzezony.A zatem chyba nie mozna.Wynika to z logiki.

Tyle tylko, że numer jaki by nie był , służy do dzwonienia, a nie do wyczyniania głuchych telefonów po nocach - wiecie jakie to wnerwiające! Na takich typów powinna być cholera jakaś kara i paragraf!

Gość tak mnie to zastanawia
zgłos sprawe na policje i powiedz ze CIe nęka. W 3 dni masz numer podany na tacy.

Tak, tak to chyba jest na amerykańskich filmach, obawiam sie, że w Polsce nikt tyłka zza biurka nie ruszy na policji:(

Gość słoik po ogórkach
wyłącz na noc skubanego z kontaktu

Wiesz, na noc wyłączam, ale są tez takie godziny pośrednei z cyklu wczesne popołudnie, pózny wieczór i nie bedę z gluchym telefonem siedzieć ----------szukam jakiegoś sposobu, zeby gnoja namierzyć , tym =====:(

Gość słoik po ogórkach
hmmmm ... ale co ? dzwoni i cisza ? Może zadzwoń do operatora, powiedz jaką masz sytuację, może oni coś poradzą. Teoretycznie zastrzeżonego numeru ni emoga Coi podać ale oni chyba go rejestrują jakoś i może mogą zablokowac ? A jak zamawiasz billing to masz też "zastrzeżony" czy ten numer się pojawia ? Można by o to zapytać operatora.

To jest tak, że dzwoni mi na stacjonarny, mam taki z identyfikacją numeru, ale jego nei identyfikuje, czyli zastrzezony. Dzwoni, odbieram, czekam i cisza,szlag mnei już trafia. A z TPS-ą jest tak, że kiedy przychodzi rachunek, to za moje rozmowy, nie te przychodzące.

nie musi miec zastrzezonego, wystarczy dzwonic z komorki z wylaczonym wysylaniem numeru i tez identyfikator wskaze numer zastrzezony.

Gość kurde beznadzieja
pzreciez to mozna wydzwaniać do kogośmiesiącami i nic z namierzenia, jak sie na policję nei pójdzie, a tamci to by od razu chcieli, zeby jeszcze nagrać i podać jaki to numer i gdzie gość mieszka:(

Gość wattcher
ale kto moze byc na tyle glupi zeby do kogos tak wydzwaniac?

Gość nieni
do autora a czy ten ktos ma powód zeby dzwonić przeszłam przez to samo ....3 lata moze 4 lata dzwonienia wtedy nie miałam jeszcze tej funkcji ze się pokazują numery tez w nocy miałam telefony .......powiem takk jesli wiesz kto to to po porostu zapytaj jesli kogos podejrzewasz a jesli niewiesz to zgłos to albo do operatora albo na policje a przeszłam przez to piekło

Gość _dobra rada
a weź drania naciągnij na koszty - jak już odbierzesz i cisza to się nie rozłączaj a niech płaci świnia może mu się odechce jak tych jego połączeń się uzbiera