Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcs

Fajni faceci lubią skromne dziewczyny, a te co sie im narzucają!!

Polecane posty

Gość master blaster
no ja mam zdanie podobne, pociagaj mnie te prowokujaco sie obierajace i skromnie (chodzi mi o ilosc materialu), ale moja kobieta musi ubierac sie z klasa (nie ma to nic ze skromnoscia wspolnego), ale ... ale musi sie podobac wszystkim, mnie najbardziej, ale cala reszta swiata ma za nia wzdychac!!! Pozdrawiam moja pania

Gość kobieta12e23e32
musi ubierać się.."a może tak swojej kobiecie zostawisz wybór w co się ubierze? może woli latać w zwykłych dżinsach i koszul ce..? więc wyobraż sobie że kobieta z KLASĄ!nawet w zwykłych dżinsach będzie miała tą KLASĘ!ale jeśli ubierzesz bardzo gustownie kobietę która KLASY nie ma,to jedynie będzie miała na sobie dobre ciuchy,twarzową fryzurę,itp.,ale KLASY nigdzie jak nie było-tak nie będzie.I to wszystko.

Gość studentczc
Powiem tak: dla mnie priorytetem jest intelekt, dopiero na dalszym miejsciu znajduje sie wygladad, ubior etc. Jednak jesli juz mialbym odp. na tak sprecyzowane pytanie, to: preferuje kobiety skromne, emanujace typowa kobiecoscia a nie seksem...

Gość kropelllka
dokladnie zgadzam się z twoją babcią:) a tak w ogóle to spoko gosciu jestes ze cie pociągają i podniecają te prowokujace ale wolisz miuec skromna za dziewczyne albo cie pociągają skromne ladne i zadbane albo kurwy i tyle a nie....

Gość studentczc
Ja wolę ciepłe, urocze, skromne dziewczyny. Ale takich jak ... ... ja jest niewielu (a na pewno jesteśmy w mniejszości). Pozdrawiam!

Gość kropelllka
do studentczc - no i szacuneczek:) a nie ten kolo co topic zaklada poracha:(

Gość Jeden z kwiatków....
Tak ten świat skonstruowany, że panowie na ładne cacka lecą: ładny samochód, ładna lalunia itp, itd...Dla niektórych to wystarczy, że ładne, i że wszyscy mu tego zazdroszczą, innym nie wystarczy, bo jeszcze chcieliby pogadać...No i jak wspomniałam o konstrukcji świata - te ładne cacunio-lalunie raczej pogadać nie mają o czym, a te które mają, są skromne i najczęściej "ładne inaczej";). Jest jeszcze jeden typ pośredni kobiet, które są i ładne i inteligentne, ale te z zasady są same, bo faceci boją się angazować w związek PARTNERSKI. Wiem, co mówię, bo ja z tych pośrednich właśnie:P.

Gość studentkas
ja jestem pośrednią a mam faceta, choc trudno mi było znalezc:)ale jak juz znalazłam to jest wspaniały Dumny, ze mnie...poza tym lubie ze mna gadac, popatrzec tez:) ale wyglad przemija:)

Gość AndziaQ
kto powiedzial ze każda zadbana panienka nie ubierająca sie skromnie jest pusta czy tez nie mozna z nią pogadac... ogarnijcie sie zazdrośni ludziee!!