Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rusałka wodna 23

Szukam dobrego dietetyka z Katowic .

Polecane posty

Gość Rusałka wodna 23

Poszukuje sprawdzonej i nie drogiej dietetyczki .Chodzi mi o dobór indywidualnej diety.Zgóry dziekuje za jakieś namiary :-)

Gość kolina a
Znam super dietetyczkę która zajmuje się doborem odpowiedniej diety ,głodówkami oczyszczającymi ,leczeniem trądzika i otyłości za pomocą diety.Ta kobietka schudła ponad 10 kg bez efektów jojo .Bardzo oczytana i zaufana młoda kobieta która specjalizuje sięw dietetyce. Nie mam jej aktualnego telefonu bo wyjechałam do niemiec i zgubiłam kontakt:-(

Gość Marta 34 L
znam ale z Krakowa .A tak wogóle to dobra i sprawdzona dietetyczka to świetna sprawa.Pozdrawiam

Gość dusia usia
Leczenie tradzika dieta niby jak???

Gość wypowiem sie tak
Ja płaciłam 80 zł za wizyte ale opłacało się

Gość ntaszka
podnosze, mnie rowniez interesowal by namiar na dobra dietetyczke

Gość Kasia S
znam dziewczyne która schudła 9 kg w ciągu 4 miesięcy i siedzi w zdrowym odzywianiu po uszy i homeopatii.Jest dietetyczką z powołania .Ma ukończone jedynie kursy i jest bardzo oczytana .Spotkałam sięz niakilka razy i jestem z niej bardzo zadowolona.Dostałam od niej poradnik zywieniowy ,przeprowadziła ze mna test i ułozyła mi diete . O niektórych kwestiach w zakresie zywienia nie miałam wogóle pojęcia .Jak coś podam na nią namiary na email .

Gość polinka 27
Szukam dobrego dietetyka który zna się na swoim fachu i poświęci mi więcej niz15 minut .Odchudzam się bezskutecznie juzkilka lat .nie musi byc tani wazne by był dobry.Pozdrawiam