Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybielanie zębów

wybielanie zębów - co najlepsze

Polecane posty

Gość wybielanie zębów

paski blen-a-med whitestrips pasta blanx biała perła czy może coś innego, których używałyście i które najskuteczniejsze ps. nie namawiajcie mnie na wybielanie u dentysty :P

Gość wybielanie zębów
no fajnie ;]

aparatka... nie boisz sie uzywac preparatow z allegro? wiadomo co oni tam wcisna? moze wyciskaja troche i wsiskaja niewiadomo co zeby zaoszczedzic

Gość wybielanie zębów
Błękitna Laguna - w sumie nie zależy mi az tak na wybieleniu zębów z tyłu, wiem że nie osiągnę hoolywodzkiego efektu, więc to raziło nie będzie ;) ale czy efekt jakis jest? aparatka z większym stażem - nie kupiłabym zadnego takiego produktu niepopularnego i z allegro.. tak jak pisała Laguna - kto wie co tam jest? a rozjaśnić chcę chociaż trochę.. wiadomo fajnie by było mieć oszałamiająco białe, ale to marzenie :D brak funduszy na spełnienie :P więc szukam preperatu który rozjasni mi trochę, ale żeby widać bylo ;)

Gość wybielanie zębów
up

Gość mmmaaarrrtttaaaaa
BIALA PERLA!!!!!!!! REWELACJA!!!Zawsze mialam zolte zeby-kolor kosci.Nazbieralam pieniedzy-postanowilam wyrwac sobie(u dentystki-rzecz jasna;)))) zeby.I...dentystka malo mnie nie pobila-powiedziala,ze tak zdrowych zebow,u ososby w moim wieku dawno nie widziala-25lat;) Zawsze dbalam o zeby,szorowalam kilka razy dziennie,po kazdym posilku-myslalam,ze to z mojej winy(zla pasta,slabe mycie...itd)maja taki odcien. Zamowilam u niej takie nakladki na zeby-zelowe(wziela odlew gipsowy) i kupilam kilka takich zeli wybielajacych u niej,ale...do d..y z tym. Kupilam w aptece BIALA PERLE i... Stal sie cud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam bielusienkie zeby,czesto ludzie zwracaja na nie uwage-ze takie biale...itd. Usmiecham sie w koncu szeroko;) Faktem jest,ze dlugo ten zel(B.P) stosowalam-codziennie,przez ok.pol roku,ale warto bylo.Teraz stosuje sporadycznie-raz w tygodniu.Naprawde polecam,chociaz ciezko ja dostac w aptece.