Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *madi

restauracja MILLENIUM libiąż

Polecane posty

Gość *madi

macie jakieś doświadczenia związane z tym miejscem?

Gość i ja poprosze

Gość hophophop

my właśnie podpisaliśmy umowę z tą restauracją.myślę,że będzie dobrze.miejsce bardzo ładne.znamy 2 osoby,które urządzały tam wesele.są bardzo zadowolone.mam nadzieję,że my też będziemy:)

Gość (-)
my mielismy katering z tej firmy na studniówce! Jedzenie tragedia! Zimne, rozgotowane, twarde mięso, śmierdzący stary ryż z warzywami, paszteciki których nikt nie jadł bo też nie wiadomo co w nich było, podawanie zimnych kaw, sprawdzanie temperatury kawy poprzez włożenie palca do kawy przy gościu przez kelnerki, orkiestra głodna do godziny 24.00, kawę musieli sobie kupować w automacie, jedna pani "kelnerka" ??uderzyła dziewczynę w plecy bo ta jej zwróciła uwagę, że dostała zimny posiłek. Kelnerki nie miały zielonego pojęcia o niczym począwszy od zaparzenia kawy aż do podawania. Czy to w ogóle były kelnerki ??? Soki podane w kartonach, miały być 100% a co to miało być ??? sałatka niby gyros, a to jakaś papka, która obok gyrosa nawet nie leżała, owoców na stolikach prawie wcale nie było. Jedna z mam popłakała się z rozpaczy. Nie polecam nikomu tej firmy gdyby nie ten katering nasz bal byłby niezapomniany najwspanialszy niestety dzisiaj moge powiedziec ze wolałabym żeby tej imprezy wogole nie było tragedia!!!!!!

Gość 58987
Studniówka 2012 jedzenie świetne wbrew innym komentarzom , ale są gusta i guściki nie każdemu wszystko pasuje. Generalnie bardzo polecam

Gość eeech
mielismy ten katering na 100-dniówce 14 stycznia i jestesmy zadowoleni. Jak wadomo na takiej dużej imprezie nie da się dogodzić wszystkim. Niestety napewn nie którzy za dużo sobie dopowiedziało. nie jest możliwe by jedni mieli dobre sałatki a inni złe. bardzo interesujące jest też to iż kapela sie na nic nie skarżyła ale jakoś uczennice wiedzą lepej :) bardzo genialna przemowa gratuluje:) może ktoś się na kims mści?? rada dla innych najpierw prosze spróbować jedzenia z kateringu z którego chce się korzystac a pózniej narzekac.

Gość (-)
Grunt to mieć wierne koleżanki;) zapomniałam zznaczyc ze katering organizowała jedna z mam dziewczyny z jednej klasy... Nawet na studniówce córki nie staneła na wysokości zadania !

Gość miii
a ja myślę że nie które osoby przesadzają. Oskarżacie mame dziewczyny, mogliście sami się tym zająć a nie oskarżać innych. Troche szacunku, cieszcie się ze mieliście w ogóle studniówke i byli rodzice którzy tym się zajęli. Wg mnie jedzenie nie było NAJGORSZE. Mini tortille były bardzo dobre:) i sałatka jarzynowa, przepyszna!:) Kawy zimnej nie mialam. I nie spotkalam się z nie miłą obsługą. Jedyny minus - mało zimnej płyty. ALe umrzeć z głodu nikt nei umarł:). A ryż... wcale nie był rozgotowany:) są różne rodzaje ryżu moi drodzy... A i proponuje zajrzyjcie sobie w menu kateringu na stronie restauracji, to co miało byc to było. Nie przesadzajcie, troche wyrozumiałośći.

Gość !!!!
Ja nie musze wchodzić na strone żeby zobaczyć co miało byc w menu bo ja menu które dostałam od pani organizujacej katering mam w domu teraz przed soba i w tym menu pisze ze miała być sałatka z gyrosa jakoś jej tam nie widziałam miała być coca cola bezograniczen o 1 rano sie skończyła miały być soki 100% a były napoje caprio woda mineralna została zakupiona dopiero po interwencji rodziców na II danie miały być plasterki wiperzowiny pieczone z papryka i sezamem były kawałki mięsa polane ketchupem na III danie miała być byłeczka z samymi pieczarkami a nie dodatkowo z kapusta pozatym miały być czipsy I mam ogromny żal do tej firmy niespełniła wogóle przynajmniej moich oczekiwań!!! Nikomu jej nie polecam ale to jest moje zdanie i nikomu go nie narzucam !!!!

Gość tutut
co do kapeli to powiedziała to wprost pewnej osobie wsumie nie jednej więc to nie jest rzecz wyssana z palca;)

Gość ania_19_osw
Mialam przyjemnosc,zaznaczam przyjemnosc byc na studniowce organizowanej przez ta firme w 2011 i 2012 roku. Jedzenie bylo przepyszne i poadane w odpowiedniej temperaturze. To,że ktoś zjada zimną plyte innym osobom to nie jest wina organizatora a prymitywnych kolegow. O co mozna miec pretnsje?Czy Wy przyszliscie sie najesc na studniowke?Ludzie..to jest impreza na 300-500 osob a Wy wymagacie zeby dostawac wszystko jak na komunii dla 10 osob,ogarnijcie sie. Zimna kawa?ja sama widzialam multum sytuacji typu-ktos zamawia kawe a zaraz idzie tanczyc na parkiet,podobnie z jedzeniem a pozniej jeszcze ma pretensje. Nie udawajcie szlachty,takie mamy wlasnie spoleczenstwo..polaczki.. Jedyne co moge powiedziec ze wspolczuje organizatorom za glupote pewnych rodzicow i ludzi. Co do menu: miala na 3 danie byc sama bulka z pieczarkami a dostalismy ciastko francuskie z miesem,pieczarkami i warzywami .. Dostac lepiej i jeszcze marudzic. Pozdrawiam hejterów i napinaczy.;)

Myślę, że te negatywne opinie (po stylu pisania i powtarzających się błędach domniemywam, że autorstwa jednej i tej samej osoby) są stanowczo przesadzone. Dlatego nie mogę się powstrzymać od zabrania głosu w tej spawie... Jedzenie było dobre i świeże, ryż owszem nie był gąrący, ale on z reguły bardzo szybko stygnie, więc zapewne nie będzie miał idealnej temperatury , gdy jest serwowany na ponad 250 talerzach w tym samym czasie. Szczerze- ja zjadłam go ze smakiem i nie zastanawiałam się nad tym, czy był za zimny, czy też za miękki, w przeciwieństwie do innych, którzy, za wszelka cenę próbowali znaleźć dziurę w całym, by tylko mniej zapłacić. Pierwsze danie ( kotlet , marchewka z brzoskiwnią) było naprawę pyszne! A śmieszne stwierdzenia typu: "...paszteciki , których nikt nie jadł, bo nie wiadomo co w nich było(...) orkiestra głodna do 24.00, kawę musieli sobie kupować w automacie " są przekoloryzowane i pozbawione jakiegokolwiek obiektywizmu. Poza tym to 70 zł. od osoby, które zapłaciliśmy ,to niewiele za 3 ciepłe dania, z zimną płytą i napojami bez ograniczeń, tymbardziej, że porcje były bardzo duże.

Gość (-)
70 zł to nie jest mała kwota zwłaszcza że inne propozycje menu nie przekraczły 78zł to było maksymalne!!! więc jeżeli ktoś układa menu za 70 zł daje tk taki różne atrakcujne dania to dziwne żeby nie przeciązyło to nad codziennościa i nawet jakby była cena to 78zł jaka zaznaczam po raz kolejny była najwyższa to i tak pewnie by był wybrany katering tej firmy ponieważ w swoim menu mia,ło niecodzienne potrwy!!! Tylko ten katering nie docenił tego że obsługuje szkołe gastronomiczna że ludzie po 4 latach edukacji maja pojecie o obsłudze konsumenta, maja pojecie o tym jak danie powinno wygladac nie zależnie od tego czy jest impreza na 10 czy na 270 osób bo czym sie niby różni człowiek który idzie na impreze dla 10 osoób niz ten który idzie na 270 ????? Dlaczego ten człowiek który idzie na impreze dla 270 osób płaci tyle samo co człowiek kóry idzie na impreze dla 10 osób i dostaje gorsze??? dlaczego ???? druga rzecz dzisiejsze czasy sa takie że jeżeli masz cos ustalone w menu i masz napisane bułeczki z pieczarkami TO TEGO SIE NALEŻY TZRYMAĆ!!!!!! bo to nie chodzi o to że może to jest zle kucharz dodał tam kapuste i te sladowe ilości miesa którego tam nie było ale ktoś tam pisał że było nie wiem może losowo sobie wypierał porcje do których da... ale jak jest napisane w menu ze maja byc same pieczarki to po co ktoś na siłe próbuje kogoś wszcześliwic???

Gość (-)
a dlaczego było napisane napoje bez ograniczne skoro ich nie było??? ta sa rzeczy na które każdy normalny człowiek zwróci uwage!!!!

Gość gość
ludzie chyba się bardzo nudzicie !

Gość gość
nie polecam tego miejsca jest syf wykorzystują kelnerki jedna musi całą imprezę ogarnąć kolacje podają o której im pasuje nie o ugadanej godzinie i biorą kasy więcej niż się umawiasz omijajcie to miejsce z daleka żałuje że tam co kolwiek robiłam. tylko sanepid i pip nasłać na nich.

Gość stała klientka
Kilkakrotnie korzystałam z usług tej Restauracji, były to przeważnie spotkania rodzinne: rocznica ślubu - 60 osób, urodziny - 40 osób poprawiny weselne - 60 osób. Jedzenie zawsze było pyszne i świeże, Obsługa dyskretna i miła, ceny konkurencyjne. Lubię to miejsce - dla mnie jest klimatyczne. Polecam innym bo warto się przekonać,Pani Marta jest super!

Gość gość
Nie polecam tej " restauracji " . Mają ludzi za nic . Zapisują na imprezy okolicznościowe zapewniając co jakiś czas by się o nic nie martwić a jak przyjdzie co do czego to zgrywają głupa tłumacząc się że nie ma miejsca . Mało tego takie informacje pojawiają się od osób trzecich , gdyby nie one człowiek do samego końca by nie wiedział na czym stoi . Sama szefowa , po przypomnieniu jej że drugi raz wykiwała tego samego klienta , wmawia mu że nic takiego nie miało miejsca . Obiecują coś a gdy nie umieją wywiązać się z obietnicy przekręcają słowa starając się wmówić klientowi że było inaczej .... I WŁAŚNIE ZA TO DOSTAJĄ ODE MNIE TAKĄ OPINIĘ A NIE INNĄ . Dwa razy zawiedli i dwa razy nie umieli przyznać się do błędu . Jeśli ktoś się zdecyduje na cokolwiek w millenium upominajcie się od razu o umowę bo inaczej zostaniecie być może wyroliwani tak jak ja . Ponoć dwa razy się nie wchodzi do tej samej rzeki .... ja weszłam i to był mój błąd .