Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataleczka19902

jaki jest śluz podczas ciązy??????????

Polecane posty

Gość nataleczka19902

jaki jest śluz podczas ciązy? jakie są widoczne zmiany, dolegliwości w pierwszych 3 miesiącach?

Gość nataleczka19902
no prosze odpiszcie!!!!!

Gość tadzik madzik
gliutek z nosa ci wystaje dziecko... idź sobie wytrzyj... a na schodach lalkę zostawiłaś, więc albo idź ją sprzątnij albo baw sie dalej...

Gość tadzik madzik
cóż za kultura osobista i maszej polskiej DZIATWY... no i bląd w rospoznawaniu... od 32 lat facetem jestem...:p chodź poprawię Ci warkoczyk...:p pikuś chciał cie jeszcze polizać po nosku na dobranoc, a tam na pułeczce masz swoje ulubione draze z biedronki... przedwczoraj przyturlałem 3 opakowanka...specjalnie dla ciebie dziecko...

Gość tadzik madzik
wczoraj kupiłem czarnego błajana... mudżachedina zamknołem w piwnicy bośmierdział tak jak ty kiedy ręce do gory podnosisz albonogi rozkładasz... taka padlina...

Gość tadzik madzik
i drapię sie po jajcach na dodatek... przestawienie mojego nicka coś ci dało dziewuszko??? mama cię nie kocha??? przykro mi... masz tu kredki i idź porysuj sobie co dzis robiłas w przedszkolu...

Gość niech ktos zje babcie
sluz jest bialy i baaardzo gesty , ale nie rozciagliwy , tzn nie taki glut jak plodny sluz tylko taki jak by serek .

Gość tadzik mądzik
no racja podszywko moja słodka... mućka się właśnie ocieliła i autiorka nareszcie dostanie swoje wymarzone cielątko... będzie mądrzejsze niż ona... ktoś musi myśleć za nią...:p a down to twoje buty nosił zanim je znalazłaś w zsypie pod pck...

Gość tadzik mądzik
i nadodatek autorka analfabetka...

Gość niech ktos zje babcie
a dolegliwosci to : nadwrazliwosc na zapachy , moga byc mdlosci , ssanie w zoladku , zmeczenie , sennosc , klucie i pobolewanie w dole brzucha (jak na okres), bolesnosc piersi i brodawek .

Gość zatrucie pokarmowe
tak tojest jak sie kozy z nosa wcina

Gość entalka
ktoś posługuje sie moim emeilem!!!! kur**wa i przychodza mi teraz emeile z tej strony. niektorzy to naprawde wiedza jak wkurzyc kogos!!! i dziekuje tej osobie bardzo serdecznie!!!!

Gość ggggggggggggg
nie ma konkretniego sluzu!ja nie mam okresu ponad miesiac, mam taki sluz bialy i gesty a w ciazy nie jestem bo bylam u ginekologa!