Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anisssssia22222

film u mojego faceta

Polecane posty

Gość anisssssia22222
mam poprostu niskie poczucie wlasnej wartosci i zawsze czuje sie zagrozona jak idzie jakas super laska,a on sie na nia gapi.

Gość oni juz tacy sa
nie zrozum mnie zle, nie bronie go, ale przez takie myslenie jak Twoje rozpadlo sie juz wiele zwiazkow. Porozmawiaj z nim, niech powie, czego on od Ciebie oczekuje a Ty od niego(jesli o seks chodzi i zycie erotyczne), znajdzie kompromisy a to napewno wiele zmieni... wiem z doswiadczenia...

Gość lutricia mc
Niech już lepiej ogląda te gołe laski na kompie i od czasu do czasu pojedzie na ręcznym, niż ma cię zdradzać w realu!

Gość muka_muka
święta racja!!! pierwszy wpis na drugiej stronie!!! anisssia - przeczytaj to dziesięć razy, co koleżanka napisała!!!!!

Gość oni juz tacy sa
dokladnie

Gość anisssssia22222
wiem bo przez moje jazdy klocimy sie czesto . tylko on tez mnie powinien zrozumiec...

Gość oni juz tacy sa
anisssssia, ze zapytam, jak czesto uprawiacie seks???

Gość anisssssia22222
chcialabym ale to jest silniejsze ode mnie nie wiem jak sei uporac z ta cholerna zazdroscia. sama sie mecze i to baaardzo!!!

Gość anisssssia22222
a on sie jeszcze ze mna drazni wczoraj np specjalnie zeby mnie wkurzyc wszedl na czaterie i randki

Gość oni juz tacy sa
najwazniejsze w tej sytuacji to szczera rozmowa... i troche wiecej wiary w siebie!!! skoro wybral Ciebie to wiele dla niego znaczysz!!!!

Gość anisssssia22222
czesto wlasnie sam prowokuje zeby mnie zdenerwowac albo raczej na zlosc zrobic!!

Gość oni juz tacy sa
to Ty inaczej zareaguj, zazartuj . Ty zrob mu na zlosc, staraj sie przy tym sama nie denerwowac, bo to moze doprowadzic jedynie do niepotrzebnej klotni.

Gość oni juz tacy sa
nie daj sie sprowokowac...

Gość anisssssia22222
oj ciezko mi jest sie powstrzymac!!!!

skoro on specjalnie chce wzbudzic w tobie zazdrosc to albo to zignoruj wtedy mu sie znudzi, albo tez wejdz na czaterie:) musisz miec lepsze zdanie o sobie

Gość anisssssia22222
no tak chcialabym ale jakos nie wychodzi... tylko jest coraz gorzej z moja zazdroscia na poczatku zwiazku taka nie bylam....nigdy taka nie bylam

Gość muka_muka
anisssia - jak Ty tego nie rozwiążesz, to nikt nie rozwiąże. Co Ty robisz kobieto??? NIszczysz siebie i jego. Porozmawiaj czym prędzej!!! Bo miłość zamieni się w pasmo udręk, wzajemnych fochów, denerwowania, grania na uczuciach... Nie tędy droga!!!!!!!!!!!!!!!! Macie być małżeństwem, a nie obcymi stworzeniami w jednym domku. Robiąc to, co robisz teraz, odsuwasz go od siebie i męczysz. Porozmawiaj i jeszcze raz porozmawiaj!!!! Nawet jeżeli ta rozmowa ma dłużyć się przez 3 dni!!!

Gość oni juz tacy sa
zostaw niby t przypadkiem jakas fajna stone www na jego kompie... niech tez poczuje sie zazdrosny!!! Jest tez swietna ksiazka na podobny temat... tytul podam za chwile jak go odnajde, bo dokladnie nie pamietam. mozesz sobie poczytac

Gość anisssssia22222
najgorzej ze ja sobie z tego wszystkiego zdaje sprawe ale jesli przychodzi co do czego to nie potrafie ukryc swojej zlosci

nie obrażajcie się dziewczyny, ale uważam, że trochę źle koleżance asssi doradzacie. Każecie jej wzbudzać zazdrość u narzeczonego. Ale po co??? On nie ma problemu z zazdrością i seksem. To asssi mamy pomóc. A nie zaszkodzić!!! STOP !!!!!!!!!!!!!!!

Gość oni juz tacy sa
ok, sorki, moze cos nie tak sformulowalam, wywalilo mnie z internetu i nie bylam na bierzaco

bo jakbys nie zauwazyla on specjalnie wzbudza w niej zazdrosc, dlaczego tylko ona ma cierpiec?? po co ją prowokuje i igra sobie z jej zazdroscia

Gość anisssssia22222
dodam ze mu ufam i wierze ze mnie nie zdradzi, ale mimo tego zazdrosc i tak mnie zzera to jest chore....jak sie tego wyzbyc???tej chorej zazdrosci

Gość oni juz tacy sa
dlatego napisalam, niech ona w nim zazdrosc wzbudzi. Niech on sie raz poczuje tak jak ona. Niech go raz zaboli wtedy zmieni zachowanie. Dla mnie to, co on robi jest dziecinne. Ale niech oberwie wlasna bronia. To pomaga

Gość oni juz tacy sa
jesli mu ufasz i mimo tego jestes zazdrosna, to musisz popracowac troszke nad soba, nad swoimi uczuciami. Zaufanie to fundament udanego zwiazku...

Gość oni juz tacy sa
a chorobliwa zazdrosc nie ma tam nic do szukania.

Gość anisssssia22222
no tylko ja nie wiem jak to zrobic. powstrzymywalam sie jakis czas ale na dluzsza mete wysiadam;

Gość anisssssia22222
ja raz jazde mu zrobie to on w zamian mi na zlosc itd itp

sorry... ale DZIECI, ile Wy macie lat??? autorka i narzeczony?? to chore jest, co Wy robicie. Jedno drugiemu na złość, aby tylko na MOJE wyszło!!! Moje na wierzchu YES YES YES!!! to niby normalne ma być??

ktoś pytał dużo wcześniej, ale odpowiedzi nie było - jak często uprawiacie seks?