dudulek 0 Napisano Lipiec 26, 2007 witam Panie! mam pytanie dla bardziej puszystych kobitek, mianowicie, w jakich sklepach mozna kupic spodnie rozmiaru 44 ? chodzi mi o ladne, modne spodnie, jeansy... wiadomo, kazda kobieta chce sie podobac, a w wiekszosci sklepow rozmiarku owego juz nie ma. z gory dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiki22 Napisano Lipiec 26, 2007 kapp ahl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczerze mowiac Napisano Lipiec 26, 2007 moja znajoma czasem jezdzi do h&m , ale z tego co pamietam, to ma spory problem z duzymi spodniami, ktore beda jednoczesnie ladnie wygladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma spodni w rozmiarze 44 Napisano Lipiec 26, 2007 które będą ładnie wyglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneczka1979 0 Napisano Lipiec 27, 2007 ja polecam promod h&m i kapphal spodnie w rozmiarze 44 maja baaaardzo fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie zejdzie Napisano Lipiec 27, 2007 ulla popken i bon prix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kadecia Napisano Lipiec 27, 2007 Kochana też mam ten problem ;) Ja spodnie kupuje w Cherokee po 1. Ładne!!!!! 2. TANIE 3. wszystkie rozmiary ;) http://www.cherokeekolekcja.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach