Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabezpieczona

od dziś pozbywam się cellulitu! kto chętny ze mną?

Polecane posty

hej dziewczynki wiecie co się stało?:) spałam dziś u mojego chłopaka zaraz po przebudzeniu zauważyłam że on już nie śpi, ale nie obudził mnie tylko się mi przygląda- patrzył na moje odkryte uda i pupe;) ja od razu chciałam się zakryć żeby nie widział tego paskudztwa, które tak siedzi, i spojrzałam też na pupe i... cellulitu brak:D nie wiem jak to się stało... tzn w pozycji stojącej nadal widać cellulit, ale jak leże to nie:D a mój facet do mnie wtedy: \'kochanie ide po aparat, piękną masz pupe i muszę ją mieć zawsze przy sobie\' :D:D:D normalnie taki zachwycony był:) chyba sobie jeszcze kupie ten inneov:P ale jestem w pozytywnym szoku:) idę ćwiczyć, papa🖐️

w każdym bądź razie leżeć na plaży się wstydzić nie będe:D:D:D co innego ze staniem na tej plaży, ogólnie z chodzeniem i siedzeniem:( ale jest lepiej:) 🖐️

Gość darietta
hej dziewczyny ja tez zaczynam walczyć z cellulitem kilka razy robiłam peeling kawowy ale jak na razie nie widzę żadnych zmian chyba muszę zacząć robić go częściej mam pytanie co do oliwki ziaji na cellulit czy ona coś daje i czy można sie na smarować tą oliwka iść spać czy trzeba ją zmyć ja mam nie za duży ten cellulit widać go po ściśnięciu skóry albo jak usiądę a mam krótką spódniczkę czy któraś z was chodziła na rolletic bo chce iść na to ale nie wiem czy to daje jakieś efekty jak sie pytałam kobiecie co tam pracuje to powiedziała ze efekty są ale ona mogła to powiedzieć żeby mnie zachęcić a naciągania nie lubię ostatnio chodziłam na masaże do fajnego masażysty niestety już nie chodzę bo wróciłam z wakacji i chłopak powiedział mi że mam pić dużo wody i nie pić soków z kartoników bo w nich jest najwięcej chemii mówił tez że chleba tez nie powinno się jeść ale tak sobie myślę że gdybym chciała tak go słuchać to pewnie umarłabym z głodu bo ja dużo rzeczy nie lubię ach przydałby sie taki masażysta w domku a co

hej:) wydaje mi sie że jeśli zawiniesz się folią po nasmarowaniu tą oliwką i dopiero wtedy pójdziesz spać to zobaczysz efekty;) bo tak to cała oliwka ląduje na pościeli... ale i tak z tego co mi wiadomo ta oliwka jest DO MASAŻU więc samo nasmarowanie nic nie da, jednak życze powodzenia:) widze że niewiele dziewczyn wytrwało z walką z cellulitem... albo walczą dalej i się nie chwalą:P ja dziś zjadłam ogromnego kebaba i mam wyrzuty sumienia (a swoją drogą czemu w tychfast foodach jest do wyboru tylko \'mini\' albo \'xxl\' ? wiadomo że wszyscy biorą xxl:P jakby był średni to bym wzięła...:P) ide ćwiczyć:) i zaraz jeszcze wypije inneov... ale jestem szczęśliwa że moja kuracja działa:D:D:D:D dobranoc🌻

hej:) widze że tylko ja tutaj walcze z cellulitem:P no cóż.. potraktuje ten topic jako mój pamiętnik;) no więc dziś znowu rozpoczęłam dzień od inneovu, ale był też dodatkowy \'ruch\' w postaci sexu więc darowałam sobie poranne ćwiczenia:P poćwicze wieczorem... aaaa i jeszcze musze skoczyć do sklepu bo moja ukochana cisowianka mi się skończyła.. pozdrawiam:)

czesc. Ja tez od dawna walcze z tym paskudzctwem jakim jest cellulitis. Mialam juz chyba wszystie kremy i zele nawet te bardzo drogie jak Vichy ale jakis porazajacych efektow nie widzialam. Moze jak ktos mam maly cellulit to na niego to podziala ale niestety nie na mnie bo mialam go juz w dosc zaawansowanym stopniu. W kazdym razie moze juz wspomnialyscie o tym tu na forum bo nie czytalam zbyt doklasnie wszystkich wpisow ale chcialam powiedziec ze robie sobie taka papke z kawy rozpuszczalnej, cynamonu i imbiru. Tylko nie robie z tego peelingu ktory mieszkam z zelem pod prysznic jak niektore z Wam tylko smaruje tym nogi i pupe i zawijam sie w foli i tak siedze 20-30 min. Zrobilam juz sobie taka maseczke 4 razy i az mi sie nie chce wierzyc ale naprawde widac rezultaty. Mozna tez dodac do papki 2 lyzeczki spirytusu ale ja nigdy nie mialam. A poza tym wanna wcale nie jest zasyfiona - normalnie splukuje ja pozniej tylko woda. Takze polecam naprawde mam nadzieje ze i Wam pomoze - ja w kazdym razie z niej nie rezygnuje bo tylko stosowana regularnie moze przyniesc rezultaty.

Gość mimi 333
zabezpieczona mam 22 lata. tabletki brałam ale od pól roku nie biore. Z moim cel. tez coraz lepiej. choc w sumie u mnie az tak nie widać... troche z tyły pod pupą. Mysle,że te masarze oliwką z ziaja pomagają-bo gniote i gniote i tym sposobem rozbijam te grudy;) ah jeszcze 9 dni:) i wypadzik:) ale sie ciesze:)

Gość darietta
amikaaa jak robisz papke z kawy rozpuszczalnej przeciez ona sie rozpusci po zalaniu wodą

hej:) z moją dietą coraz gorzej:P właśnie zjadłam 2 naleśniki i niezdrową zupkę chińską z torebki, a wczoraj popijaliśmy sobie z chłopakiem winko wieczorem.. ehhh w sumie to mam jeszcze ponad 2 tygodnie do wyjazdu... może coś uda mi się zrobić? mam nadzieje:) też się ciesze z wyjazdu, mimi, bo wczoraj oglądałam prognoze pogody i mówili że sierpień ma być dużo bardziej ciepły niż lipiec:) i mam nadzieje że ten scenariusz się sprawdzi:D powodzenia wszystkim:) 🖐️

no normalnie biore ok 5 lyzeczek kawy rozpuszczalnej i zalewam moze 2 lyzeczkami wrzacej wody. dodaje pozniej lyczeczke cynamonu i lyczeczke imbiru. Wychodzi z tego taka substancja o dosc plynnej konsystencji ale dzieki temu bardzo latwo sie ja naklada. potem owijam sie folia i po 30 min splukuje woda :) Tu chodzi o kofeine a ta jest i w naturalnej i w ropzuszczalnej kawie wiec nie ma problemu

Gość darietta
amikaaa jak często robić tą papkę i po jakim czasie widać rezultaty bo ja jestem raczej w gorącej wodzie kompana i jeśli po kilku razach nie widzę rezultatu to rezygnuje

no to chyba zadne metody zwalczania cellulitisu Ci sie nie spodobaja bo nie ma takiej po ktorej widac natychmiastowe rezultaty niestety a szkoda bo zaplacilabym za nia kazde pieniadze. ja robie ta papke jakies 3 razy w tygodniu - a przepis dostalam od kolezanki, ktora stosuje juz to o wiele dluzej ode mnie i mowi, ze naprawde widzi poprawe. Ja zdecydowalam sie sprobowac bo stosowalam juz tyle zeli, ktore na nic sie nie zdazy ze w sumie nie robilo mi juz roznicy. Mam zamiar sie nie poddawac i w koncu wyleczyc to paskudzctwo na nogach.

Dziewczyny! Walczyłam z cellulitem 2 lata. Aż miesiąc temu postanowiłam wybrać się na Rolletic. Jestem po 7 masażu i efekty są zdumiewające! Straciłam po 2 cm w obwodzie uda i cellulit zmniejszył się tak, że myślę że jeszcze miesiąc i będzie po nim :) Na początku przed masażem smarowałam się serum Eveline, ale to nie robiło różnicy, więc przestałam. W tym momencie chodzę na Rolletic dwa razy w tygodniu i mam takie jędrne ciałko... :) Czekam aż wróci mój facet, żeby pochwalić się wynikami. Ale jutro spróbuję peelingu kawowego. Ale tylko z czystej ciekawości. Moja walka o piękne ciało zaczyna dawać efekty :)

Gość Kobieta taka jak Ty
zobaczcie stronkę www.diety.pl tam ciekawie dziewczyny piszą o cellulicie

Witam wszystkie kobietki :D ja się zbieram od dłuższego czasu do ponownej walki z tym czymś :) powiem Wam, że wg mnie trzeba przede wszystkim walczyć od środka. Oczyszczenie organizmu chyba jest najlepsze, ale nie wiem jeszcze który z mnóstwa sposobów jest skuteczny :) jakoś na zimę byłam na diecie niskowęglowodanowej. Praktycznie nie jadłam chleba, ziemniaków, makaronu ani zadnych potraw mącznych i do tego ćwiczyłam jogę, same praktycznie rozciąganie i byłam zaskoczona efektami. Teraz zmieniam troszkę zasady i przenoszę się na lekką makrobiotykę i wydaje mi się, że to może być bingo :) a no i polecam zieloną herbatkę !!! pozdrawiam :) i życzę postępów :)

uwierzycie albo i nie, ale wygrywam walke z cellulitem:) mimo że ćwiczeń nie robie systematycznie, to moim zdaniem inneov cellulit działa!:D kupiłam już drugie opakowanie.. to jest pierwszy specyfik po którym tak naprawde coś ruszyło.. a wierzcie mi, próbowałam tego wiele. jak będe bogata (taa:P) to będe chodzić na drogie zabiegi ale aktualnie mnie nie stać (płace czesne na studiach- 500zł miesięcznie:O) niewiele zmieniłam w swoim stylu życia, a efekty są widoczne gołym okiem;) pozdrawiam:) walczymy dalej!:D

cześć dziewczyny:) ciekawe czy ktoś to jeszcze czyta:P ja nadal walcze z moim wrogiem nr 1, mimo że wczoraj imprezowałam i wiadomo, niezbyt zdrowo się odżywiałam: alkohol, chipsy itp. ale za to dziś zjadłam 3 papryki czerwone:P ciekawa jestem czy Wy już pozbyłyście się cellulitu? p.s. mimi, jak tam przygotowania do podróży?:) ja wyjeżdzam za 11 dni dopiero:P albo już:D tak się ciesze:D:D:D

Gość ja czytam ja czytam
i trzymam za ciebie kciuki zabezpieczona..wiesz ja tez walcze z cellulitisem ale kiepsko mi to wychodzi bo nie umiem sie powstrzymac kiedy widze słodycze..no ale cwicze i tez pije inneov tak jak ty ale od tygodnia dopiero;) pozdrawiam cie

Gość zufff
WitAm, ja od iedawna walcze, ale smaruje sie jak narazie tylko balsamem ujedrniajacym, pare reazy zawinelam sie w folie na noc :) rano niezla skore mialam po tym.

wiecie co sobie dziś do jedzenia zrobiłam?:P wymieszałam jogurt naturalny z: rodzynkami, płatkami kukurydzianymi, słonecznikiem (oczywiście łuskanym;)) i z 1 pokrojonym w plasterki bananem:D teraz wcinam.. wieciejakie to pyszne?:) POLECAM od rana jestem na tym czymś właśnie i na kanapce z serkim topionym i papryką;) i nawet głodna nie jestem... ale ide po południu do babci i założe się że nie będe umiała oprzeć się jej smakołykom:P powodzenia dziewczyny;) p.s. ja bym w folii całą noc nie wytrzymała, prędzej bym ją z siebie zrzuciła po kilku minutach niewygody:P

Gość lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hej;) widze ze juz nikt nie walczy, nawet założycielka topiku sie nie odzywa, ja nadal walcze, własnie popijam zieloną herbate, pozdrawiam:)

ja tam walcze caly czas :) od niedizeli jestem na diecie owsiankowej - musialam ja troszke zmienic zeby dalo sie przezyc ale i tak nie jest zle. To chyba pierwsza moja dieta w zyciu na ktorej nie czuje sie caly czas glosna. Narazie nie wchodze na wage ale w niedziele rano napisze ile udalo mi sie zrzucic :) pozdrawiam

witam po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie;) powiem Wam ze od czasu kiedy rzuciłam tabletki anty mój cellulit stał się niewidoczny:D no dobra, nie przesadzajmy- prawie niewidoczny:D:D:D ale i tak jest sukces.. i przynajmniej wiem co było przyczyną tego cellulitu;) mój facet nie umie oprzeć się mojej pupci;) cały czas by mnie dotykał i mówił jaka ja to nie jestem gładziutka i jędrna;) także apel do dziewczyn mających cellulit i zażywających tabletki antykoncepcyjne: RZUĆCIE TABLETKI- GWARANCJA DUŻO MNIEJSZEGO CELLULITU;) pozdrawiam

Gość Sasss
a ja czytałam w książce o cellulicie, ze ziemniaki mają lecytyne i dobrze wplywają na skóre!

Gość xl
megafyt anticellulite w aptece 60 kaps. 24zł - rewelacja+ serum czerwone Eveline to rozgrzewające - bez diety i wyrzeczeń po 2 tyg. widac różnicę i kg i skóry:)

Gość taaaaaa
nie wpuszczaj w maliny :o

ZABEZPIECZONA zamiast płatków kukurydzianych jedz owsiane albo muesli bo kukurydziane zawierają dużo cukrów i nie są polecane przy walce z cellulitem :)

widzę, że walczycie :) Ja takze się podłącze i dam kilka rad ;) Najlepiej byłoby całkowicie odstawić słodycze ;D Wiem, że to trudne i sama się zmagam, ale zamiast słodyczy można na początek przerzucić się na owoce Jeśli wytrzymacie około 1,5 tygodnia to porcje owoców należy zmniejszać do góra 2 szklanek dziennie. Owoce pomocne przy walce z cell to ananas, pomarańcze, arbuzy, grejpfruty, truskawki... Więcej warzyw- przede wszystkim zielonych jak fasolka, szparagi, brokuły, szpinak, sałata, kapusta, natka pietruszki... pełnoziarniste produkty :) Ja co mniej więcej 2 dni jem na śniadanie płatki owsiane do których dosypuję otręby pszenne i granulowane jabłkowe lub śliwkowe (pycha) Po takim sniadaniu nie jestem głodna a płaki oczyszczają jelita dodatkowo wywieraja korzyść na moich włosach i paznokciach ;) Trzeba pić wodę, ale mozecie pić np litr a pozostały litr zastąpić zieloną i czerwoną herbatą ;) Ja najbardziej lubię zieloną, lisciastą herbatę z pigwą (cudo :)) a jest bardzo tania ;) co około 3, 4 dni robie peeling kawowy: 2,3 łyżki kawy mielonej zalewam odrobiną wody. dodaję trochę soli, cynamonu, oliwy z oliwek, kilka kropelek cytryny. czekam aż troszke przestygnie a potem dolewam do tego jakikolwiek żel pod prysznic (ostatnio czekoladowy ze starej mydlarni :)) Wcieram go delikatnie pod prysznicem. Na koniec naprzemienny masaż ciepła i zimną wodą, ale można robic też samą zimną(ja osobiście go wolę, ale postanowiłam spróbowac naprzemiennym ;)) od razu po wytarciu skóry wcieram w pupe i uda serum koncentrat antycell Perfecta extra slim (pomarńczowa tubka) Kupiłam go w zestawie z serum do biustu za 11zł ;) Skóra jest od razu gładka i to cudownie ;) Oprócz tego zaczęłam ostatnio brać kapsułki Magafyt anti cellulite ;) 60 kapsułek 23zł ;) nie zaszkodzi spróbować. No i najważniejsze- RUCH dziewczyny ;) Zaczęłam jeździćna rowerze ;) W dniach bez roweru chodzę na basen około pół h pływania reszta sauna infrared ba ją kocham no i na zakończenie sauny oczywiście wanna z ta lodowatą wodą ;) kiedy nie mam ochoty na basen i na rower to przez 15 minut ćwicze na stepperku ;) Pamiętajcie o tym żeby robic sobie przerwy w ćwiczeniach- nie trzeba ćwiczyc codziennie ponieważ mięśnie musza odpoczywać ;) dlatego czasem robię przerwe około 2 dniową ;) nie wiem czego jeszcze nie napisałam... hmmm aha! ;) zaprzestałam zupełnie pic czarną herbatę i słodzić, nie pije gazowanych słodzonych napojów wgl. Ograniczyłam alkohol do minimum Zero piw. Rzadko drink na imprezie zaraz oczywiście wytańczony do fajnej muzyki ;) zrezygnowałam z jasnego pieczywa i słodkich bułek na rzecz razowca ;) i chleba pszenno- razowego z dużą ilością ziarna Poprawa jest i to duża ;) Aha! masaż naprzemienny robię rano i wieczorem a po nim używam tego balsamu- codziennie. Nie wiem czy ktoś to przeczyta wgl ;) Mam nadzieję że pomogłam. Pozdrawiam was serdecznie ;* Ps. i nie jedzcie kukurydzianych płatków ;)