Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hawanka

dziwne objawy

Polecane posty

Gość hawanka

Mam dziwnie skape miesiaczki (zamiast 6-7 dni, trwają 3-4). Jest to o tyle dziwne, ze nie mam 15 lat - tylko prawie 30. W ciązy na bank nie jestem :) Zrobiłam 2 testy ciązowe w odstępie 1 mca :) W 12 dniu cyklu czulam ostatnio dotkliwy bol w podbrzuszu- teraz nie wiem czy to owulacja (w sumie byl też śluz) ale jak robiłam sobie testy owulacyjne w 13 i 14 dniu to wychodzilo mi ze nie jestem w tych dniach płodna......Jestem umowiona do gina na przyszły tydzien, bo mi sie to wszystko nie podoba :( Czy miala któraś z Was coś podobnego???

Gość może nadżerka

Gość 837984674683746
moje od zawsze trwaly 2-3 dni i wszystko jest w porzadku. taka uroda po prostu

Gość hawanka
No tak, ale ja zawsze mialam okres 6-7 dni. Z czego w pierwsze 2 dni lało sie jak nie wiem :) A teraz - zauważylam to od 3 cykli jest jakoś dziwnie - poza tym w ogole nie czuje za bardzo ze mam okres :)

Gość hawanka
a czy nadżerka rozwija sie z jakiegoś konkretnego powodu??? W sumie jedyna rzecz jaka sie zmieniła, to ze wypijam duże ilości zielonej herbaty, ale nie sadze, zeby mialo to wplyw na mój okres :P

Gość kasia kasia kasia kasia kasia
Miesiaczki trwaja 3-5 dni do 7 max. Testy owulacyjne wskazują że na za ok 24-36 godzin bedzie skok LH lub własnie skok nastąpił. Jeżeli bolało 12 dnia a zrobiłaś test owulacyjny 13 czy 14 to juz mogło być po skoku LH...stad wynik mógł byc negatywny. Jajeczkowanie mogło byc na przełomie 11i 12 dnia...czyli skok LH był wcześniej niż 13 i 14 dzień. A co z temperatura i szyjką macicy? Badałaś?

Gość stara sie robisz

Gość hawanka
Kasia, temperatury nie mierze bo prowadze dość wariacki i intensywny tryb zycia, wstaje i klade sie spać o bardzo różnych porach - wiec mierzenie temp pewnie i tak nie daloby pełnego obrazu :( Co do szyjki, to nie wiem - pojde do gina to sie dowiem :)

Gość hawanka
Nie nie biore. Ostatnie anty brałam w październiku tamtego roku