Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorcia dorcia

Czy to juz okres czy tylko plamienia? Pomóżcie, bardzo proszę!

Polecane posty

Gość dorcia dorcia

Miesiaczka powinna byc wczoraj, ale od 3 dni mam rodzaj plamienia. Tzn nie ma na podpasce, tylko jak podcieram sie papierem w toalecie. Jak liczyc 1 dzień cyklu? A może to jeszcze nie okres? Acha nie jestem w ciązy :-) Pomóżcie mi bo sie zgubiłam, bardzo prosze!

Gość czarownica ze szczecina
ja tak miałam jak byłam w ciaży, dostałam plamienia zamiast okresui to ciut wczesniej niz miałam dostać okres. Ale skoro jesteś pewna ze to nie ciąża to moze do lekarza warto się przejść.

Gość dorcia dorcia
Jestem pewna bo nie było zbliżenia:-) Natomiast boli brzuszek i te plamienia...Nie wiem jak liczyć cykl:-( Trochę miałam ostatnio stresów...może plus upały...Byc moze mam za mało progesteronu...Mam iśc go ginka w 13-14 dniu cyklu (tak mi otatnio kazał). Wszystko było ok...a teraz już sama zgłupiałam...

Gość dorcia dorcia
Nikt więcej nie pomoże????

Gość dorcia dorcia
up

Dorcia ja mysle ze to stres i upaly! Ja tez bylam wrazliwa na takie czynniki i czasami tak mialam. Poczekaj jeszcze troche a jesli okresu nie bedzie to idz do lekarza. I nie stresuj sie niepotrzebnie!

Gość dorcia dorcia
Dagmarka...dzięki za odp:-) Ale powiedz mi jak policzyc ten cykl?

skoro nie masz regularnych cyklow to nie bardzo je policzysz. Ogolnie cykl oblicza sie od pierwszego dnia okresu do pierwszego dnia nastepnego! U ciebie bedzie to zroznicowane bo cykle sa nieregularne! I z tym tez kiedys idz do lekarza, bo jesliu chcesz tutaj kiedys do nas dolaczyc jako przyszla mamusia to musisz dbac o siebie. A jesli to cos powaznego to lepiej z tym nie czekac.