Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallohallopomocy

dziwne bóle?POMOCY

Polecane posty

Gość hallohallopomocy

od jakiegos 1,5 tygodnia strasznie boli mnie brzuch . jest dosłownie jak balon.co zjem robi mi sie niedobrze czasem wymiotuje. mam zaparcia. na poczatku mialam bardzo twardy brzuch w srodbrzuszu teraz jest caly miekki jak go w ciagam boli mnie w prawym dolnym rogu. jak go nacisne slychac takie bombelki. do okresu jeszcze jakies 2 tygodnie (nie mam reguralnego) czy to może byc ciąza ??

Gość ghjmoiloiulul
Dla mnie to...WYROSTEK ROBACZKOWY!!!! Szybko do lekarza!

Gość mamkaR
2 tyg do okresu? :-o to na 100% nie ciaza lepiej idz do lekarza i zbadaj sie porzadnie

Gość hallohallopomocy
boje sie troche isc do lekarza bo jesli to ciaza matka mnie zabije.i nie mialam wycinanego wyrostka .

Gość ghjmoiloiulul
Jak Ci pęknie wyrostek to....grozi Ci zapalenie otrzewnej i...szpital! Nie chcę Cię straszyć ale to poważna sprawa!

Gość hallohallopomocy
wiem wiem. skoro twoerdzicie ze to nie ciaża to chyba dzis sie wybiore do lekarza ale na wszelkki wypadek sama bez mamy . dzieki za pomoc :)

Gość czarownica ze szczecina
jeśli masz 2 tygodnie do okresu to najprawdopodobniej nie miałaś nawet jeśzzcze owulacji albo jesteś w jej trakcie, więc mało możliwe, by była to ciąża. Spokojnie.:)

Gość hallohallopomocy
tak mniej wiecej za 2 tygodnie bo okres mam nie reguralny(heh i to nastepny powod zeby isc do lekarza)

Gość czarownica ze szczecina
od momentu zapłodnienia, do momentu zagnieżdzenia się w macicy mija do 7 dni, więc w tym okresie wszelkiego rodzaju objawy sa mało możliwe. Więc bóle te na pewno nie są oznaką ciąży nawet jeśli w nią teoretycznie zachodzisz własnie:)

Gość hallohallopomocy
obyscie miały racje :) wielkie dzieki :))