Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moderNgirL

Czy któraś z was używała tego podkładu?

Polecane posty

Gość moderNgirL

Witam,mam pytanie,czy któraś z was używała może tego podkładu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12058 wiem ze nie jest on z górnej półki ale na inny(droższy) mnie nie stać :(Mam cere z licznymi przebarwieniami i bliznami,zazwyczaj na pokdład stosuje jeszcze puder Stay Matt z Rimmela. wiem ze już są załączone opinie na temat tego produktu ale jestem ciekawa waszych

Gość moderNgirL
Przedewszystkim chodzi mi o jego krycie,czy daje rade z bliznami po pryszczach i przebarwieniami?

Kryje nieźle, ale ja używam jeszcze korektora (polecam Everfresh Maybelline), szkoda że ma taki mały wybór odcieni (tylko 4 i to dość ciemne) bo to naprawdę dobry produkt.

Gość nasturc_Ja
ok,dzięki mamzela :) jedną opinie juz mam

Ja go osobiscie nigdy nie mialam, ale moja kolezanka bardzo go sobie chwali. Mowi, ze swietnie kryje, wygladza i jest niewidoczny na buzce. Uzywa juz 3 opakowanie i narazie przynajmniej nie chce zminiec na inny. Mam nadzieje, ze choc troche ci pomoglam. Pozdrawiam :)

Gość nasturc_Ja
Właśnie,też od koleżanki słyszałam ze jest fajny,tylko ze ona ma cere bez wyprysków,przebarwien itp.a ja wręcz odwrotnie,potrzebuje jakiegos tango podkładu na ważną okazje,więc myśle nad tym który nie ma takich złych opinii Dziękuje Ci Meg79