Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala_lala_lala_lala

gdzie na ŚLĄSKU robią żele ALESSANDRO?? bardzo proszę pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość lala_lala_lala_lala

Panie ze śląska proszę o pomoc, chciałabym zrobić sobie żele na paznokcie ale tylko z firmy ALESSANDRO gdzie na śląsku jest jakiś salon który pracuje na tych żelach????

Gość lotka klamotka
Chyba w q10 w piekarach slaskich robia.Przynajmniej rok temu robilam u nich.

Gość lala_lala_lala_lala
niestety już tam byłam raz i niedosc że ta kobieta nie wie chyba w jakiej kolejności i jak sie robi żele to w dodatku mają beznadzieje te żele!! niestety to chyba najgorszy salon oferujący żele w okolicy :(

Gość Tereza
lala_lala_lala_lala a mozesz mi poleciec wlasnie jakis dobry w okolicy?ide na wesle za tydz i potrzebuje ladnych paznokci.

Gość zloto_wlosa
Hmm....dziwne.Bo ja tam jestem zadowolona z żeli w q10. A coś Ci się stało z paznokciami, lala?

Gość lala_lala_lala_lala
byłam w g10 jakies 2 tygodnie temu zrobiłam sobie żele na stopy i na dłonie a już pare dni później zaczął mi cały żel odchodzić :( myśle że to dlatego że ta babka żle go nałożyła. wogóle nie odtłuściła mi paznokci, nie zmatowiła ani nawet nie użyła tego preparatu przeciwgrzybieniu :/ byłam wściekła bo chciałam sobie zrobić ładne paznokcie na urodziny a tu nic z tego:/ musiałam zamalować na brązowo żeby jakoś wyglądac. TEREZA powiem ci że nigdzie w okolicy nie trafiłam jeszcze na dobry salon (mieszkam w siemianowicach) a dowiedziałam się że z alessandro super się trzymają ale szukam szukam i nic :(

wcale nie chodzi o żel, tylko o technikę nakładania. Moja siostra robiła kurs w allesandro i ze 2 lata kupowała tylko ich żele, ale teraz robi na tańszych a pazurki trzymają się dobrze i nie odchodzą

Gość zloto_wlosa
Jakos nie chce mi sie w to wszystko wierzyc... Bo mi sie trzymaja zele juz z 3 tydz:] Moga Ci tez odpadac zele, bo np.masz problem z plytka paznokciowa - moze Ci sie pocic(a Ty on tym np.nie wiesz) albo w czasie ciazy tez moga sie zele i tipsy nie trzymac.

Gość lala_lala_lala_lala
no moze i tak tylko czemu w innych salonach jak robiłam to się w miare dobrze trzymały a te odpadają po 3 dniach???