Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cipronex

JAK TO JEST Z TYMI ROZSTEPAMI W I PO CIAZY?

Polecane posty

Gość cipronex

Gość nedj
zależy od predyspodycji. Sa kobiety, które tyja 20 kg i nie maja ani jednego, sątakie które niwiele tyja i maja.

Gość SabinkaN
a co ma byc? rozstepow sie nie pozbedziesz- NIGDY niestety mi wyskoczyly po ciazy, zaczelam za szybko chudnac w miesiac spadlo mi 12-14 kg i wyskoczyly do tego skora zrobila sie niefajna ale teraz jest juz w miare ok

Gość pozdroweczka..................
Ja przytylam wlasnie okolo 20 kg.. i nie mam ani jednego rozstepu. Jestem juz pol roku po urodzeniu dzidzi i zostalo mi do wyjsciowejwagijakieg 3 kg....

Gość jak sie pojawia to nie znikna
mnie wysypalo pod koniec 8 msca... katastrofa jednym slowem. sadzilam ze skoro tak dlugo zaden sie nie pojawil to mnie oszczedzi, ale nic mylniejszego. maluchy rosna najmocniej wlasnie pod koniec ciazy i wtedy jest najwieksze prawdopodobienstwo pojawienia sie rozstepow. poza tym jestem zdania, ze rozstepy i tak cie dopadna czy sie smarujesz czy nie - jesli masz do nich tendencje. kolezanka smarowala sie drogimi kremami i ja wysypalo, a druga wcale nie smarowala i nie ma zadnego nawet maluskiego rozstepu. ale wiadomo - smarowac sie nie zaszkodzi:D

czasem są czasem nie ma... Ja narazie jestem w 27 tc i nie mam...no może ze dwie maleńkie kreseczki w okolicy biodra...tez jestem zdania ze jesli masz miec to mieć bedziesz...:/

Gość pozdroweczka..................
ja sie smarowalam Mustela i masowalam rekawica biodra, uda, posladki i tyle...........................

zapobiegac sie da ale nie masz gwarancji ze sie nie pojawią... Ja narazie smaruję się balsamem ujędrniającym, codziennie...prócz tego sporo chodzę no i prysznic chłodny na przemian z ciepłym biorę...i tyle:)Ale na dniach chyba zaopatrzę się w oliwkę, podobno pomaga...

Gość nie wiem wiec pytam

Gość dziwny okres
dziewczyny mam do was pytanie 3 tyg temu kochalam sie ze swoim facetem i kiedy ze mnie wychodzil zauwazly ze gumka nam sie zsunela ale nie skonczyl we mnie i mam pytanko do was okres dostalam tak jak powinnam dostac tyle tylko ze jest bardzo skapy i brazowy czy to moze oznaczac ze jednak zaszlam w ciaze? a moze jestem na cos chora? dodam ze nie biore zadnych tabletek anty a moze ktoras z was juz kiedys miala taki skapy i brazowy okres? pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za odpowiedz

ja sie smaruje cała ciąze oliwką bambino i jestem w 9 miesiącu i nie mam anie jednego rozsteapu do tego myje sie za pomocą rekawicy nie pamiętam szczego ona jest ale jest szorstka

Gość dziwny okres
myszka mam pytanko czy jak bylas w pierwszym miesiacu to mialas ,,okres"? i jaki on byl jesli mialas? moze tez taki skapy i brazowy?

nie miałam okresu mi od razu znikł ale słyszałam że jesli sie ma to wcale nieprzypomina miesiączki tylko lekkie plamienia ale wiadomo jalsi jest plamienie w ciąży to trzeba natychmiast do lekarza

Gość dziwny okres
dzieki za odpowiedz myszka no ja wlasnie mam taki dziwny okres bardzo skapy brazowy i w dodatku czasem taki gesty chyba czas do lekarza

Gość Ni z gruchy ni z pietruchy
Myszka24 - jak to jest brac slub w 7-8 miesiacu ciazy ? niebawem sie dowiem, bo za miesiac tez wychodze za maz, a wtedy bedzie koniec 6. miesiaca. Jestem lekko przerazona, bo nie wiem czy zmieszcze sie w suknie.. Kroj niby ciazowy, ale nigdy nie wiadomo :/

Gość Ni z gruchy ni z pietruchy
dziwny okres - zanim wybierzesz sie do lekarza - zrob test! On potwierdzi lub wykluczy ciaze wczesniej od lekarza. Pozdro!

Gość dziwny okres
dziekuje wam dziewczyny! do lekarza pojde sie zarejsetrowac jutro bo i tak pewnie poczekam z miesiac na wizyte a test zrobie jak mi sie skonczy ten dziwny okres pozdrawiam

ja sie czułam swietnie bawiłam sie cała noc malutki dobrze sie czuł bo kopał jak szalony dobre nastwaienie to podstawa życze szczescia

Gość dziwny okres
myszka a moge cie zapytac kiedy mialas pierwsze objawy ciazy? i jakie?

Gość dziwny okres
oprocz tego ze nie dostalas okresu ;)

normalenie kocham łakocie ale już przed terminem miesiaczki odrzucało mnie od czekolady tylko ciągło do słonego :) włosy mi sie przetłuszczały szybko i miałam strasznie drażliwe piersi nie mogłam sie dotknąc a pozniej jak już po terminie miesiączki to nic sie nie zmieniło doszłedł wstręt do mięsa

Gość do pozdroweczka
a czy stosowałas jakas diete, masaze itd. itp. ze tak ładnie waga cizjechała?Pytam bo ja juz mam prawie 20kg nadwagi a jeszcze 2 miesiace zostały i zaczynam sie martwic ze potem niepozbede sie tych kg. :-)

Ja przytyłam w ciąży 25kg (wiem wstyd ale bardzo puchłam od poczatku) nie uzywalam zadnych specyfikow specjalnie przeciw rozstepom a mimo tego nie dorobilam sie ani jednego. Smarowalam sie tylko oliwka nivea dla dzieci i mylam ta szorstka rekawica. Ja mysle ze to bardziej geny niz co inne bo mam kolezanki ktore przytyly max 10 kg i maja rozstepy ogromne takze nie ma reguly.