Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleczka25

URLOP ZDROWOTNY

Polecane posty

Gość poleczka25

Mieszkam w Irlandii ale chcialabym juz zjechac do Polski. chce dalej dostawac pensje i planuje zalatwic sobie L4 . Czy bede dalej dostawac cala pensje? od szefa czy od rzadu irlandzkiego?

Gość poleczka25
Prosze rowniez o inf czy irl lekarze biora yak samo jak nasi. Bardzo prosze o szybka odpowiedz. Dzieki

Gość perfumy ja kupuje
tak oczywiscie biora w lape ile wlezie. Dziewczyno walnij sie w leb to moze te glupie pomysly ci z niej wyleca w co jednak watpie. wracaj i to jeszcze dzisiaj do Polski bo tylko tam moga mieszkac tacy kretacze jak ty

Gość poleczka25
wal sie dziewczyno!!! Nie prosilam sie ciebie .o rady

Gość perfumy ja kupuje
ale chcialam cie uchronic przez zrobieniem z siebie idiotki w oczach lekarza... jestes zenujaca...

Gość glupich nie sieja sami rosna
myslisz ze pracodawca bedzie tak glupi zeby poleciec na zwolnienie z kraju :D:D:D kwestie "urlopu zdrowotnego" powinnas miec w kontrakcie o ile go przeczytalas.... za powazna i udokumentowana chorobe placa. urlow zdrowotny jest za darmo

Gość glupich nie sieja sami rosna
poza tym tutaj nie biora w lape bo zarabiaja wiecej niz myslisz i drobne na lody nie sa im potrzebne :P powiem ci tylko, ze jak jestes na dluzszym zwolnieniu to firma moze ci zrobic nalot i sprawdzic czy rzeczywiscie siedzisz w domu i sie leczysz. jak wpadniesz to w najlepszym wypadku masz nagane i zwracasz kase w najgorszym idziesz do sadu.

Gość alez oczywiscie
no chyba sie w koncu panna zorientowala ze zrobila z siebie iiotke i sie nie odzywa

Gość poleczka25
ha ha ha a wlasnie ze wzial i teraz biore 75% mojej pensji i juz jestem w Polsce !!!! Powodzenia i pozdrawiam niedowiarkow!!!