Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rude_Jaguar

jak to mozliwe?

Polecane posty

Ludziska Mamy tu w pracy kolezanke , i powiedzcie mi co sadzicie o kims takim.wnioskujac z moich opisow Otoz, dana kolezanka jest krotko mowiac robotem. Zero kobiecosci, zero seksapilu, ona nawet usmiechac sie umie, a jak sie \"smieje\" to slychac jakby sie dlawila kluchami ja pierdole jest beznadziejna chodzacy robot

Gość Zle ci
? Pracuje, nie? To co cie obchodzi cala reszta?

haha tak zle mi cymbale bo nie romumiem jak mozna pracowac z ludzmi i zarazem nie rozmawiajac z nikim wiec nie mow mi ze to jest normalne, na dodatek jak sie do niej odezwiesz to jest zdziwiona tym faktem ! :(

Detektor --- > chyba masz racje.musze uwazac obca cywilizacja to malo powiedziane.moze przedstawiciel nowej planet???>>> P.R.Z.E.R.Z.E.D.O.W.O. :-)

jaki to ma zwiazek z zyciem erotycznym? moze ta koleżanka siedzi na jakims drązku i dlatego wyglada jak robot i wydaje dziwne dźwieki

juz ci mowie jaki ma to zwiazek.otoz, taki ze...chce posluchac opinii ludzi ktorzy albo znaja tez tak beznamietne osoby - ktore co prawda uzywaja sobie,ale tylko dla korzysci,albo same takie sa.bo dla mnie to jewt niezrozumiale ! dlatego wlasnie na f.ero. dziekuje . POBLOGOSLAW PLEBANA