Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Jak wy znajdujecie te drugie polówki

Polecane posty

Gość a mi jakos
na tym ilove nic nie wychodzi :-( bo wogole nikt normalny nie chce sie ze mna spotkac

Gość druga polowka istnieje
budze sie codzien przy niej! Do mnie przykleila sie w autobusie:-) Mysle ze to lut szczescia,przypadek i ... amorek...

Gość jak ktos ma ochote
na sex bez zobowiazan ,to moge mu polecic z ilove fajnego faceta . Poza tym ze nie nadaje sie do stalego zwiazku to jest super :) ;)))

Gość Alinka Z.

Gość xfbvdfbdf

Gość łatwo powiedziec
nie myslec, nie szukac. to silniejsze ode mnie;)

Mnie mój znalazł na randkach na tlenie ;) A miałam juz likwidować gg i profil,on był ostatni i okazało sie to strzałem w dziesiątkę. Nie przypuszczałam,że druga osoba może miec tak podobne zainteresowania i sposób patrzenia na świat,jak ja :D

Gość portale randkowe
albo randki wszelakiego rodzaju w necie odpadają. Mam b. niemiłe doświadczenia.

Mnie mój zaczepił na czacie wp heeehe,najpierw tam gadalśmy,potem przeszliśmy na gadu,potem na skypa i spotkanko,oczarowanko a teraz tęsknie bo musiał wracac do Angli.No,ale musze wytrzymac do grudnia,a potem w styczniu zabierma się z nim do Anglii. :P Poki co zadawalmy się rozmowamy codziennymi na skypie. :D

Gość cofnij
A ja przez lata nie myslałam, nie szukałam, a i tak nikogo nie poznałam. Czyli teoria mówiąca, że "gdy się nie szuka, to się znajduje" JEST BŁĘDNA.

sam sie znalazl przypadkiem w knajpie, on gral dobrze w lotki, ja tez i tak juz zostalo 5 rok

Codziennie prawie bywałam na imprezach, a to domowych, a to w klubach rockowych, a to na koncertach, ogniskach, wystawach, kino, teatr... Nie mówię, że tylko dlatego, żeby kogoś znaleźć, ale myślałam zawsze, że może tym razem się uda spotkać Przeznaczonego. Dziwiło mnie, że jakoś nigdy go nie spotkałam, bo przecież skoro byliśmy sobie przeznaczeni, to powinien bywać przynajmniej w części tych miejsc, co ja. Tak to sobie myślałam, szukałam, łaziłam tu i tam... A później podłączyli mi Internet :D I pierwszej nocy już Go znalazłam, zaczepiłam, rozmawialiśmy do rana. To było ponad 5 lat temu, a za 23 dni zamieszkamy razem już na Zawsze.

Gość ergot
Z tymi polowkami to fikcja. Na swiecie sa setki milionow osob, ktore moga byc mja czy twoja polowka. Spotykasz kogos, mozg zostaje zalany chemikaliami, glupiejsz i myslisz, ze Wszechswiat konczy sie na tym jedynym czy tej jedynej. Taki amok jest mily, aczkolwiek niebezpieczny.

Gość posągowa nike
dla każdego to działa zupełnie inaczej.czasem wydaję ci się że znalazłeś złoto a okazuje się że to tombak,a czasami odwrotnie.jeśli wierzysz że znajdziesz to tak będzie