Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gurfiska

wiek ojca dziecka

Polecane posty

Gość gurfiska

mam dziecko ( 3 miesiace.zdrowe) z mezczyzna w bardzo, bardzo dojrzalym wieku, nie chce dokladnie zdradzac ile ma lat bo byscie mi nie uwierzyli lub osadzli o prowokacje. Czy ktoras z was jest w podobnej sytuacji?

Gość Brodawka mała
Moja znajoma ma 32 lata i syna z 50 letnim mężem...Mój wujo ma 60 lat ,jego żona 34 a syn 7.

Miedzy moimi rodzicami jest 18 lat roznicy Nie wazne jaka jest roznica wieku wazne ze ludzie sie kochaja i umieja ze soba zyc

Gość gurfiska
moj mezczyzna ma wiecej niz 50 lat i to duzo wiecej

Gość o zgrozo
70 lat? A Ty ile, skoro dziecko 3 miesiace? Jakoś wierzyc sie nie chce...

Gość ja tego nie pojmuje
to powiedz mi , dlaczego z nim jestes, nie boisz sie, ze za miesiac umrze i osieroci dziecko????????????????

Gość kwasna pomarancza nnnnnn
spotykalam sie 6 lat z facetem 18 lat starszym

Gość ja Ci wierze
moj maz ma 48 lat, ja mam 26 - to byla i jest wielka milosc, aktualnie staramy sie o dziecko :-) wiem, ze beda zaraz krzyki, wyzwiska, podejrzenia o materialne podteksty zwiazku itd - przyzwyczailam sie i ani tego nie tlumacze ani mnie to nie rusza :-)

Gość gurfiska
do ja ci wierze no wlasnie tak jest, sa krzyki, wyzwiska, podejrzenia itd.. chce poznac kobiety w podobnej sytuacj

Gość gurfiska
ja mam 27 nie zdradze wieku pjca bo bedzie to uznane a prowokacje,

Gość nie mam z nim dziecka
ale on ma 67 lat

Gość z innej beczółki
abstrachując od Waszego wieku. Jak Ci się układa w związku , szczęśliwa jesteś? Zaczynasz zauważać różnicę między Wami?

Gość teczka
ale dlaczego nie zdradzisz..jak bedziesz tak w kolko pisac" nie powiem nie powiem" to topik straci sens czyz nie?

Gość dziewczyny ja was
nie osądzam - nic mi do tego! ale dlaczego właśnie starsi męż. przecież oni mogliby być waszymi ojcami a może nawet dziadkami(?) a ciało? sprawność nie tylko fiz? Jak sobie z tym radzicie?

Gość Odchudzająca...
Mój ojciec jest 22 lata starszy od mamy i musze Ci powiedziec ,ze ten zwiazek to porazka:( Nie wiem czy to wina charakteru ojca czy roznicy wieku ale z czasem zaczelo sie ograniczanie ,chorobliwa zazdrosc.Cale dziecinstwo mialysmy pieklo w domu przez przestarzale poglady ojca, teraz gdy jestem dorosla mama zdecydowala sie na rozwod. Nie mowie,ze takie zwiazki nie moga sie udac,ale trzeba sie bardzo dobrze zastanowic i nie ma co udawac,ze bedziecie sie dogadywac jak rowiesnicy.

a co to kogo obchodzi ile ma się lat i ile ma lat ojciec dziecka...Faceci do końca życia mogą sobie fundowac dzidziusie jak im się podoba i jak tylko kobieta tego chce .Nie przejmuj się gadaniem ,ciesz sie dzidzią.

Gość nie mam z nim dziecka
sprawność fizyczna-super wygląd swojego prawie równolatka Harrisona Forda

Gość ja Ci wierze
miedzy nami uklada sie wspaniale, poznalismy sie w pracy - mamy ten sam zawod tylko jestesmy na roznym etapie kariery :-P znamy sie 3 lata i nigdy probelmow nie bylo, nikogo nie skrzywdzilismy nasza miloscia, nikt nie zostal porzucony, zadne z nas nie ma z tego zwiazku korzysci materialnych, nie ma scen zazdrosci - uwazam nas za swietna pare :-) co do sprawnosci fizycznej - to on mnie zacheca do uprawiania sportow, idac z nim na szybki spacer mam zadyszke a on nic :-) w lozkowych sprawach uklada sie swietnie... dlaczego starszy facet? nie wiem, naprawde tego nie planowalam, nigdy nie mialam pociagu do duzo starszych, mialam partnerow w swoim wieku lub starszym max 3-4 lata, to chyba po prostu milosc - nie wybiera

Gość ja Ci wierze
gurfiska, prosze podaj jego wiek, to niby niewazne ale jednak babska ciekawosc.. sama rozumiesz :-) przyrzekam, ze Ci uwierze (jak w nicku) i nie posadze o prowokacje - anthony quinn mial malutkie dzieci grubo po 80.

Gość wuuww
czy ma 92 lata?zgadłam?

Gość gocha22
Moj maz ma 61 lat a ja 34.Mamy wspaniala 8 miesieczna corcie.Uklada nam sie super.Mialam straszne dylematy czy zwiazac sie z tyle starszym mezczyzna ale teraz nie zaluje.Doszlam do wniosku ze faceci jednak musza dorosnac i do zwiazku i do dzieci.Moj facet jest wspanialym mezem i ojcem.Czasami to nawet jestem zazdrosna bo wydaje mi sie ze ma lepszy kontakt z nasza mala niz ja.

Gość happy 27
goska to ma 2 w 1 dla dziecka , ojciec i dziadek hihihihii

mój mąż jest 14 lat ode mnie starszy, ja mam 30 i jestem w ciąży :-). A nie zamierzam poprzestać na 1 dziecku. oczywiście, nie obyło się bez dogadywania ze strony znajomych czy rodzinki, ale my się kochamy, jesteśmy szczęśliwi! Pozdrawiam serdecznie wszystkie babeczki mające dojrzałych, wspniałych meżczyzn.

Gość aplet
ja 31 ( w ciąży) on 35

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dzieci bardzo starych ojcó i młodych matek są często NIEZWYKLE zdolne! Np. Leonardo da Vinci

Gość Madziulekk
:O

Gość no to ile ma lat

Gość napisz bom ciekawa