Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agh.......

Usypianie miesiecznego niemowlaczka

Polecane posty

Gość agh.......

Prosze o rady doswiadczone mamy, Moj synek ma miesiac, za nic na razie nie chce w loozeczku, biore go wiec narazie do swojego wyrka... Co zrobic by spal smacznie w loozeczku swoim?Jka go odkladam od razu jest placz, i nie da sie go uspokoic metodami Tracy Hogg...

Gość mamkaR
no napewno nie rob tajk jak dotychczas male dziecko a juz wie na ile mozna sprawdzic wytrzymalosc rodzicow u nas bylo tak samo na poczatku i byloby pewnie tak do dzisiaj gdyby nie moj maz powiedzial koniec i byl koniec nst dnia polozylam malego do lozeczka darl sie w nieboglosy, ja wylam w lazience i pewnie przenosilabym jak glupia do swojego lozka gdyby nie upor meza... tak bylo 3-4 noce, darcia ryku krzyku malego jak i mojego juz nawet mialam czarne mysli odnosnie meza ale teraz jestem mu ogromnie wdzieczna jak patrze na moja kuzynke ktora do dzis (mala ma 2 latka) spi z rodzicami na poczatki im to odpowiadalo ale pozniej, zero prywatnosci , cos glosniej powiesz to mala sie budzila, nie mowiac juz o tym ze spoala miedzy nimi i nie bylo mowy zeby poszla gdzie indziej spac badz wyrtwala i nie zniechecaj sie po 1 dniu wytrzymaj 3-4 dni a pozniej odetchnij z ulga :)

Gość mama 11-miesiecznego synka
ja tez mialam taki problem na poczatku.Syn nie chcial spac w lozku.Chetnie zasypial w foteliku samochodowym - maxi-cosi,albo we wozku.Poloz mu kolo niego swoja koszulke zeby czul Twoj zapach.u nas to skutkowalo.Powodzenia:)

Gość Jest MALUTKI
i potrzebuje matki,jej bliskości ,ciepła.Czytałam gdzieś że do 3 miesiąca życia mama jest poprostu obowiązkowo potrzebna.Nic na siłę ,musisz poczekać ...

Witam mamusie, przykładaj mu jego tetrowa pieluszke zobaczysz ze bedzie usypiał bedzie czuł sie bezpiecznie ...nie kołysz go ale sie kładz koło niego niech wie ze mamusia jest koło niego