Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekkkkkkkkkkk

koniec z siedzeniem w domu i samotnością!! i są już efekty!!!!!!

Polecane posty

Gość marekkkkkkkkkkk

włąsnie skończyłem z siedzeniem w domu! ruszam się! chodze narazie na ływalnie i powiem wam że już zauważyłem zmiane:) uchodzę za całkiem przystojnego chłopaka w opini dziewczyn ale mam 21 lat i do tej pory nie miałem dziewczyny choć moglem mieć chyba z osiem :/ odkąd zaczołem chodzić na pływanie, a robie to od tygodnia poznałem wielu nowych znajomych w tym sporo dziewczyn :) to szalenie miłe!! ale wiele dziewczyn mnie podrywa, nawet niestety te które przychodzą z chłopakami:/ te spojrzenia i uśmiechy płci pięknej rzeczywiście dają mi nadzieję na znalezienie dziewczyny!! niedłógo zapisuję się na SKS-y io mam nadzieję że moje poszukiwania końcy przyniosą efekt :))

Gość MARZENIE.....
ALE POJECHAŁEŚ......:)ŻYCZĘ OWOCNYCH POSZUKIWAŃ..DAM CI DOBRĄ RADE..NAJWAŻNIEJSZE W ZDOBYWANIU KOBITEK JEST PEWNOSC SIEBIE!!!!!!!

Gość to się nie liczy

a ja chodze na plywalnie juz od..niech plicze...od 9 lat i nigdy nie poznalem tam zadnej dziewczyny. a tez jestem ponoc przystojny tylko jakos nie zagaduje tam zadnych dzidewczyn ani one mnie latwiej mi juz w szkole czy na studiach

Gość frk-09
Bo masz ogon i to razi :o

Gość polonistka ze wsi warszawa
ale słownik ortograficzny by ci sie zprzydał

Gość zgadzam sie z polonistka