Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzynka23

LUBIĘ SEKS ALE STRASZNIE BOJĘ SIE CIĄŻY

Polecane posty

Jstem mężatką i uwielbiam się kochać z moim mężem ale czesto bywa tak że odmawiam ze strachu.Nie mogę stosować tabletek pozostaje prezerwatywa i za każdym razem strach.........

Gość miya
ja tez nie moge stosowac tabletek..pozostaje nam prezerwtywa, globulki

Gość masz juz dziecko

Gość miya
spirala !!

sorry jeszcze raz pojawił sie post ..... ja tez mam dziecko 4latka i nic nie stosuje--sex przerywany

Gość elleo
niestety wiem o czym mowisz :/ w tym roku juz 2 gumki nam pekly a jedna zostala we mnie :-o od nastepnego cyklu biore tabletki

Gość Swiat nie wierzy psom
Pojecie wzgledne . U moich znajomych zawsze zadzialala i dziala do dzis . Wiec ?

tyle tego badziewia teraz wymyśli ...plastry ,spirale i inne zastosuj coś i przestań żyć w strachu

umów sie na wizytę i spytaj.CERAZETTE to delikatny środek antykoncepcyjny na pewno można go zastapic czymś innym

OKRESU JESZCZE NIE DOSTAŁAM PO PORODZIE I CO MIESIĄC MYŚLE ZE MOŻE JUŻ NIE DĘDĘ GO MIEĆ. CIEKAWSKA TY JUŻ MASZ DZIECKO 4LETNIE TO MOŻESZ SOBIE POZWOLIC

popieram \"spiralę\" czyli wkładkę wewnątrzmaciczną, stosuję je od około 20 lat, po urodzeniu 1 dziecka, przez te wszystkie lata tylko raz zdarzyło się, że się obsunęła i trzeba było wyciągnąć, poza tym, żeby być w zgodzie z sumieniem, uważamy , kiedy mam \"płodne\" dni... poza tym jest ok, okres regularnie itd....

aha, jestem ZDECYDOWANIE przeciwna tabletkom, bo one przestawiają hormony i papierosków nie powinno sie palic ;)

od porodu niczego nie stosowałam ale nie sugeruj się mną i moim partnerem --jednym to wychodzi drugim nie

Ale też tak macie ze nie możecie się skupić w trakcie?Mąż twierdzi ze przesadzam i ze zachowuję sie jakbym miala 16 lat.

poza tym przy tym leku co on ci przepisał okres jest nie regularny i dziewczyny źle się po nim czuja ..czytałam na forum ginekologicznym..może warto się zastanowić nad zmiana

katarzynka23 nie jakoś mi się to nie zdarza chyba to właśnie ja jestem bardziej rozmarzona niż on-mąz kontroluje sytuacje;)

JA WLASNIE MIALAM PO NICH OKRES CO 2 TYG. I ZLE SIE PSYCHICZNIE CZULAM DLATEGO ODSTAWIŁAM A PROPO MĘZA NIE ZAUFAŁABYM TAK SWOJEMU

jesteś zestresowana nie chcesz za szybko wpaść;) właściwie każda kobieta ma stres krótko po porodzie, przejdzie ci ..... ja osobiście żałuje ze nie miałam rok po roku było by wychowane bez pieluch itd. a tak im mój syn jest starszy tym bardziej mi jest trudniej sie zdecydować na 2dziecko:)

ON W ZARTACH TWIERDZI ZE ON UMIE TAK ROBIC ZEBY NIE ZROBIC ZE TO JA NIE UMIE BO ZACHODZE W CIĄZE ...FAJNY NIE?:-D