Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łezka------

Pomoże ktoś????

Polecane posty

Gość Łezka------

Nie wiem co robić,dwóch chłopaków mnie szkaluje,na shoutboxie jednej ze stron piszą o mnie jakieś sprośne wyssane z palca historyjki.Wiem że jeden z nich coś do mnie ma ale nie wiem kto to jest ale drugiego znam ze słyszenia i myślałam że jest ok....Nie wiem dlaczego tak robią,może z nudów ale nie jest mi miło bo wymieniają mnie z imienia i nazwiska i każdy może to przeczytać...Strasznie mnie to zdołowało,nie wiem co z tym zrobić,chyba cokolwiek im napiszę będzie to dla nich tylko prowokacja...Poradzicie coś???

Gość order za nędzę
adwokat i sprawa w sądzie

Gość moze postrasz ich
napisz, że już skontaktowałaś się z administratorem (?) strony oraz policją i ich nr IP zostaną przekazane policji.

Gość Łezka------
To dla mnie nie jest śmieszne,miałam na myśli czy mogę jakoś na nich wpłynąć żeby dali sobie spokój.Albo jak mogę się odegrać

Gość politycznie nieugruntowana
E ...tam, nie strasz tylko zglos na policje. Podawanie danych osobowych osob trzecich bez ich zgody jest karalne. Policja sama zamknie ta strone , a chlopcom odechce sie zartowac ...:)

Gość Łezka------
To prywatna strona i jeden z nich jest adminem :(

Gość politycznie nieugruntowana
no i co z tego ze prywatna strona? Zglos na policje podaj tylko adres strony...zobaczysz jak szybko jakakolwiek informacja na Twoj temat znika :) Chyba ze sie boisz to wtedy mozesz sobie gdybac i gawedzic na forum

Gość Łezka-------
Czego miałabym się bać???Zastanawiam się czy w ogóle policji będzie chciało zajmować się żartami małolatów...Szczególnie w małym mieście w którym mieszkam......Ale jeśli to dalej będzie się powtarzało to chyba rzeczywiście będę musiała sięgnąć po drastyczne środki......