Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bridget08546

Co na 100 działa na każdego faceta???

Polecane posty

Gość dobre żarcie - temu
żaden się nie oprze, niezaleznie od poziomu inteligencji stanu konta pozycji społecznej itd itp

Gość staggjsdam
ale komu sie nie oprze?? i kto:P

Gość ncncx
taka obojetnosc moze i dziala na faceta ale to jest BARDZO ryzykowne, wystarczy przkeroczyc cienka granice i mozecie stracic waszego faceta raz na zawsze, ja tego nie polecam. nie polecam tego zwlaszcza na poczatku zwiazku, jak prowadzic bedziecie gierki "kto pierwzy sie odezwie, zadzwoni" czy "komu bardziej zalezy" to facet was oleje i nie bedzie szans na powrot bo za krotko sie znaczie, tak wiec radze wam uwazac. a pozatym faceci nie lubia obojetnosci A KOKIETOWANIE, droczenie sie z nami. musisz dac mu do zrozumienia ze tobie tez zalezy, lecz nie dawac mu wszystkiego od razu, to zadziala. obojetnosc nie, tylko wqrwia i po tym wszystkim mam ochtoe babe pierdooldnac a nie zaprosic na romantyczna kolacje.

Gość staggjsdam
ktos cie kiedys musiał bardzo olac..skoro odrazu masz ochote komus p********nac:D pozdrawiam

ja na pierwszym spotkaniu w barze upiłam się i nie miałam gdzie nocować,wiec mi zaproponował. chciałam go \"bliżej\" poznać, więc zgodziłam się. w sumie to już o 5 nad ranem było :) był kulturalny, spytał,czy chcę,żebyśmy spali razem, czy ma pójść od innego pokoju :) chciałam razem, ale byłam tak pijana, że nie czułam sie podniecona na tyle, by się kochać - pieściliśmy się długo, było miło, on bardzo chciał kończyć we mnie, ale nie pozwoliłam na zbliżenie. kończył ręką. potem wtuleni w siebie spaliśmy. rano miałam kaca, ale ...poprosił mnie o umer telefonu:) spotkalismy się już kilka razy, ale nigdy nie dochodzi do zbliżenia - niech trochę powalczy :D

Gość A JA LUBIE
facet nie oprze sie bogatej kobiecie w luksusowym aucie :) jest po prostu strasznym leniem :)

Gość lkklklk
uroda

Gość jajadsadasf
upup