Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

pytanie do pan po porodzie

Polecane posty

czy po cesarskim cieciu mozna chodzic na solarium ?,jestem strasznie blada dwa tygodnie temu rodzilam i chcialabym sie poopalac ,nawetnie zdejmowac majtek zeby rany nie opalac ale cala reszte czy mozna>?

ja co prawda nie mialam cesarskiego ale mialam operacje o cięciu poprzecznym wzdłuż linii bikinii i lekarka (ginekolog) mi powiedziala zebym sie nie opalała przypadkiem na solarium ani na slońcu. A ty w 2 tygodnie chcesz leciec do solarium!!!!!!!!!!!??????????? Pomyśl troche

Gość minik
ja po sn poiszlam po 2,5 tygodniu, ale jak mialam cc zakazano mi solarium , dopoki rana calkowicie sie nie zagoi mozesz isc, ale nikt nie gwarantuje ci ze po tym rana nie zaczxnir ropiec itp przeciez to jak po operacji, nie mozna przegrzewac jeszcze nie zabliznionej do konca rany...

Gość pojebane baby
zamiast sie dzieckiem zajmowac i odpoczywac to po solarium chce im sie latac!pierdolnijcie sie w te puste lby

Gość taka jedna co to przeszla
z tego co mi mowil lekarz przez 6tygodni minimum nie mozna to nie tylko kwestia rany zewnetrznej ale i tego co jest w srodku. pomysl nie mozna sie przez okres pologu w goracej wodzie kapac ani brac prysznic a ty sie na solarium chcesz wybrac????

Gość na temat
a nie karmisz piersia?