Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wy nie pomozecie to nie wi

w jakim kolorze jest najtrudniej sprzedac auto ? i dlaczego?

Polecane posty

Gość jak wy nie pomozecie to nie wi

Gość w kolorze rozowym

Gość a wjakim kolorze nie kupiłabyś
auta?

bialy, ewentulanie taki żarówiście żółty... widzilam pare takich.. ohyda :P

nie kupilabym bialego i niebieskiego. czerwony- tylko metalik, a cala reszta moze byc:D

Ja nigdy nie kupiłabym czerwonego samochodu...może dlatego że ten lakier budzi powszechny zachwyt a ja nigdy nie lubiłam tego co wszyscy...no i własnie wybrałam auto w białym kolorze :D PS. Ale nie sprzedaję.. :)

Zdecydowanie jasno-zielonego,brązowego -wygląda jak wielka kupa,oraz czarnego-karawan

Gość a w którym momencie wyłanczaci
mi sie wydaje, ze czerwone nie ciesza sie zbytnim powoedzeniem, a granatowe maja najwieksze;)

Gość windom earle
moim zdaniem w kolorze oczojebnym. i czerwonym -= chociaż bardzo dużo tego jeździć, ale ja osobiście w straż pożarną nie chcę sie bawić :P co do białego - zwykły samochód, kolor jak dla mnie ok. może dlatego, ze sama jeździłam białym i jak szukałam nowego, to biały kolor mi kompletnie nie przeszkadzał. no, a tak poza tym,to przy kupnie uzywanego samochodu kolor ma najmniejsze znaczenie. no, chyba, ze byłby różowy w kropki pomarańczowe ;) kolorem się nie jeździ, ważność koloru przy używanym aucie jest dla mnie na ostatnim miejscu. ps. ja kupiłam teraz ciemny niebieski metalik, ale kontrkandydatem był biały - i powiem wam, ze naprawdę ostatnioą rzeczą, na którą zwracałam uwagę był kolor - niebieski po prostu wygrał swoim stanem ogólnym. kolorem się w ogóle nie kierowałam. jakby ten niebieski był czerwiny, to mimo mojej niechęci do tego koloru i tak bym go kupiła.

Gość windom earle
co do powodzenia koloru czerwonego - nie wiem czy nie jest to czasem najpopularniejszy kolor w polsce - czasem jak patrzę przez okno, to na parkingu stoją koło siebie same czerwone (w rónych odcieniach)

Gość ja mam do sprzedania
zielone, jest ktos chetny?

Gość jednak zielone
nikt nie chce kupić zielonego auta :(

Gość łoczodół
przeprowadzono badania rynku i często gęsto auta w kolorach odbiegających od normy, mają o parenaście procent niższe ceny bez względu na osiągi, stan itd....przez sam kolor nadwozia. przytaczam wypowiedź zasłyszaną w programie Top Gear i dotyczyła ona brytyjskiego rynku wtórnego. a kolory dziwne to:P kanarkowy żółty, żarówiasta zieleń( przykładem może być stare mondeo, fabrycznie malowane), zieleń groszowa(fabia-totalnie bezpłciowy kolor), pomarańcz( choć autka miejskie dobrze wyglądają, VW czy Micra), z włsnych obserwacji bardzo mało jest aut w błękitach, dominują grantowe, ciemna zieleń, srebrny, czerwony, czarny.