Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co ja najlepszego zrobiłam

Waga- jaką kupic?

Polecane posty

Dziewczyny do jakiej kwoty kupię wagę z której będę zadowolona a przy okazji nie zrujnuje sie finansowo. Odchudzam sie i doszłam do wniosku, ze moim największym problemem jest brak wagi. Nie mam jak kontrolować postępów, a mnie zawsze postępy najbardziej motywują. Muszę schudnąć ok 30 kg więc to już nie żarty.

Gość upupupuup

za 20zł mozesz juz kupic w hipermarketach wage sprezynowa...osobiscie nabyłam taka w tesco:P natomiast udało mi sie tez dopasc elektroniczna wage z jakiejsc wyprzedazy za 30zł i jestem bardzo zadowolona...ta sprezynowa poszła do szafki:P na allegro dostaniesz elektroniczna juz za ok 30-35zł plus przesyłka, w tesco widziałam taka chyba juz za ok 50zł, osobiscie jesli masz mozliwosc to polecam elektroniczna, bedziesz mogła odnotowywac nawet subtelne wachania, czego na sprezynowej niestety nie uchwycisz:( a co do koniecznosci nabycia wagi...bardzo pomga...ja tam wogole nie widze tych zgubionych kg, zauwazaja to tylko ludzie z mojego otoczenia i waga wiec daje to spora motywacje:)

czyli lepiej zainwestować w elektroniczną? włąśnie przeglądam allegro i nie mogę się zdecyować właśnie bym chciała coś tak do 35 zł bo jeszcze ta nieszczęsna przesyłaka ok 12 zł...

moim zdaniem lepiej...ja mam i jestem zadowolona, z czasem sprezynowa bedzie pokazywac niestety cuda:( a skad jestes jesli moge zapytac bo moze uda Ci sie jakis odbiór osobisty załatwic

Gość katai
napewno ni inwestuj w jakies cuda z licznikami tluszczu i wody itp. to bzdura. takie rzeczy da sie okreslic badaniami a nie dzieki wadze. jesli zalezy Ci na dokladnym pomiarze co do 100g to kup elektroniczna. czesto w lidlu sa promocje i ja kupilam taka za niecale 40 zl. ladna jest i fajna. tylko jakby jeszcze pokazala mniej kilogramow :P

A ja mam zwykłą i zupełnie mi wystarcza. Po co mi widziec wahania rzędu 100 g? One mogą być spowodowane wiytą w toalecie lub szkalnką herbaty.

Gość katai
jeju, dlatego napisalam ze jesli chodzi jej o dokladny pomiar to niech kupi elektroniczna. a jesli nie - to moze byc zwykla.

o matko przeciez wazyc zawsze powinna sie rano na czczo i po wizycie w toalecie...:o napisałam ze warto miec elektroniczna bo ciezko na zwykłej dokładnie odczytac te 0,5kg a to daje spora motywacje, poza tym nie mowie o zadnych cudach z licznikami wilogotnosci w powietrzu na dworze:o tylko o zwykłej elektronicznej, napisałam ze warto ja miec a nie ze jest ona niezbedna do zycia:(

ja kupiłam za 80zl wage na allegro ( razem z przesyłką ) i jestem bardzo zadowolona..:) elektroniczna! pozdrawiam

Kupiłam jednak elektryczną. za 34 zł. plus przesyłka 12 zł. Czuje ze to moze być przełom w moim odchudzaniu :D