Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Butii

Do tych, które wybrały suknię slubną ECRU

Polecane posty

Gość Butii

Jak wybieralyście dodatki, czym sie kierowałyście przy wyborze? Czy srebro/biale złoto pasuje? A może dodatki z materiału typu kwiat, obroża z koronki...?

Ja mam suknię b. jasne ecru. Właściwie taka śmietankowa. Pirścionek zaręczynowy i obrączki to połączenie żółtego i białego złota. Naszyjnik, bransoletkę i kolczyki bedę mieć srebrne. Też się zastanawiałam czy srebro bedzie pasować, ale na allegro znalazłam mnóstwo dziewczyn, które do sukien w kolorze ecru zakładały właśnie srebrną biżuterię.

Gość Butii
Groszku - też szukam na allegro inspiracji ;) w tym fryzury ale mało kto pokazuje twarz bądź włosy. Nie wiem też czy decydować się na welon

Butti a masz długie czy krótkie włosy? Może podsunę Ci coś z moch pomysłów. Ja zakładam welon. Jest o n wkomlecie z suknią...wykończony identyczną koronkai tak...dopełnia wyglądu całości. A Ty dlaczego zastanawiasz się? Nie podoba Ci się to, czy może jakieś inne względy?

Gość Butii
Groszku - ponieważ wolę rozpuszczone włosy, lepiej tak wyglądam poprostu a wtedy welon nie za fajnie wygląda, myslałam też o diademie ale takim delikatnym nie żadnej "koronie" Fryzury z diademami sa w linku od Wedding Planner ale wszystkie upięte

Gość Butii
Acha włosy mam cieniowane, do ślubu myśle, że najdłuższe będą sięgały łopatek baaardzo powoli rosną. No i zapuszczam grzywkę.

Ja też nie lubię koków i zawsze noszę rozpuszczone włosy. Mimo to zdecydowała się na taką fryzurkę, króra będzie lekko podpięta - u Wedding to fryzura nr 22 w zakładce \"włosy długie\". Jeszcze odnośnie bizuterii...jeśli lubisz polecam perły. Napewno będą pasować. mi sie bardzo podobaja. Nawet juz byłam na perły zdecydowana...do czasu gdy nie wyszperałam pewnego srebrnego naszyjnika :D

Gość duska 82
groszek a gdzie wepniesz welon i tez bedziesz miala takie kwiatuszki we wlosach?

jesli suknia jest ecru,znaczy,ze pasuje do cieplej kolorystyki,nie łączyłabym tego z zimnym srebrem,raczej kolorystyka typu złoto,miedź,szampan,krem,wanilia-kto powiedział,że biżuteria musi być srebrna,abo złota?