Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rikamarika

beszczelni i niewychowani

Polecane posty

Gość Rikamarika

czesc pisze bo tak naprawde bardzo sie dzisiaj wkurzylam jadac pociagiem do domu z pracy. chodzi o to ze juz nie raz mi sie to przydarzylo i mam z tym problem bo nie wiem jak mam sie w przyszlosci zachowac. oturz dzisiaj wracajac z pracy na dworcu kolejowym jakas przechodzaca mama z dzieckiem najechala mi na stope bylo to bardzo bolesne opanowujac bol powiedzialam tylko przez zeby aby w przyszlosci troche oczy otworzyla i sie tak z wozkiem nie pchala. wiecie co obtancowala mnie ze nie moglam nic powiedziec. wyglada na to ze ci co kultury nie maja jeszcze uwazaja ze inni maja wine i co z takimi robic??

Gość nietam
mi sie to tesz czesto zdarza , nie wiem co powiedziec chyba takich to zaraz w gebe pakowac trzeba nie zwracajac uwagi czy matka czy nie.

Gość rikamarika
no chyba tak w gebe to chyba przesada ale jak ludziom dt wytlumaczyc zeby troche uwazali

Gość som wakacje wienc
pofszczymam siem od uwag na temat błenduf.

Gość rikamarika
no wlasnie tak zrobilam zwracajac jej uwage na to zeby dala lepszy przyklad dla dziecka i wtedy tak mnie obtancowala zagrozila nawet ze mnie na policje poda glupia ges. stopa boli mnie do teraz

Gość rikamarika
ah ja bardzo za te bledy przepraszam ale tak dobrze po polsku to ja ie umniem