Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to możliwe

Ciąża a okres?

Polecane posty

Gość Czy to możliwe

Mam pytanie już nie raz słyszałam ze dziewczyny miały okres i były w ciąży tzn wtedy to sie nie nazywa okresem ale jest krwawienie w czasie gdy mniej wiecej ma wypadać okres. jak to z tym jest jaka jest różnica między tym krwawieniem i okresem? Jak rozpoznać czy to jest okres czy krwawienie które może pojawić sie w ciązy?

Gość mamkaR
to nie okres a raczej BARDZO skape krwawienie moja mama miala tak 3x, zamiast okresu w dniu spidziewanych okresow miala 3 dniowe plamienia

Gość Czy to możliwe
a więc jak w takim razie odróznić czy to zwykły okres czy ciąża? czy występują wtedy bóle jajników?

Gość mamkaR
nie nie wystepuja okres : normalne krwaenie jakie masz co miesiac, nie wiem ile tra u ciebie u mnie min 5 dni maz 7-8 plamienie: zamiast podpaski, tamponu caly dzien nosisz wkladke, nie boli cie brzuch jak na okres, ogolnie masz tylk0o lekka wydzieline z drog rodnych no chyba takie istotne rzeczy da sie odroznic? zreszta to zdarza sie b rzadko, moja mama miala juz objawy ciazowe i nawet pod koniec 3 mies czula ruchy! nie stresuj sie jezeli nie masz czym...

to nie są nawet krwawienia a plamienia., Poznajesz to po tym że nie są tak silne jak normalne krwawienie, i trwają krócej, i oczywiście kolor plamień jest inny jaśniejszy i bez skrzepów.