Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudy miłości

KTO KIEDYŚ ZDRADZIŁ???

Polecane posty

Gość trudy miłości

Mam pytanie do osób ktore kiedyś zdradziły... Nie chodzi mi tu o jakieś osądy i tym podobne, poprostu chodzi mi o taką stytuację w której osoba która zdradziła załowała tego i chciałą wrócic spowrotem do swojego partnera... Czy można kochac zdradzajać?? CZy jeśli ktoś wraca do osoby przeprasza, mowi ze załuje i ze tylko ją kocha i tylko na niej mu zalezy ze ta zdrada to nic nieznaczyło itp... To czy mowi prawde?? czy mozna kochac i zdradzic??? na llogikę te dwie rzeczy się wylkuczają, ale cuz w siwecie nie ma nic logiczne a zwłaszcza ludzkie postępowanie nie jest logiczne wiec?? Jak to z tym jest?? czy jak sie zdradza to sie kocha?? a skoro sie kocha to po co zdardzac?? czemu??

Gość trudy miłości
upupupupupup

Gość trudy miłości
jest tu kto??? napiszcie co o tym sądzicie, moze osoby zdradzone niehc się wypowiedzą, wybaczyliscie??

Gość samarytankaaaa
własnie to jest bardzo ciekawy temat!! czesto sie takz darza i wlansie jak z tym jest jak mozna kochac i zdradzic?? mowic po zdradzie ze sie kocha, to jak sie zdradzało to sie nie kochało na chwilke?? czy co?? czy zdradzając tez sie kochało?? to co to za milosc?? przeciez jak sie kocha to po co zdradzac??

Gość chyba mozna
zdradzic i zalowac...mozna probowac byc z ta osoba, pod warunkiem ze tamta zaluje...ale tylko1 szansa...

Gość Andzia M.
Można kochać i zdradzać. Zdrada to często słabość charakteru, uleganie prostym pokusom. Można zdradzać nie kochając osoby, z którą się idzie do łóżka. A można też ulec chwilowemu oczarowaniu kimś innym kiedy związek przeżywa kryzys. Jeśli zdrada jest w małżeństwie myślę, że można wybaczyć przynajmniej tą pierwsza.

Gość Fretka Beretka
mysle ze mozna kochac i zdradzic co prawda ja zdradzilam osobe ktora myslalam wtedy ze kochalam, ale to dziwna milosc raczej byla z drugiej strony teraz kocham i naprawde watpie bym sie dala skusic.za bardzo mi zalezy i takie czerwone swiatelko mi sie wlacza jak ktos cos za bardzo do mnie a gdyby on mnie zdradzil.... nie wiem.... ale bardzo ciezko bylo by mi wybaczyc, mam watpliwosci czy bym probowala bo znam siebie. zameczylabym i jego i siebie. moze raz bym sprobowala jak bym widziala ze zaluje, ale... nie wiem do konca

Gość trudy zycia
bo tamten sie zaciął, no i chciałam zeby sioe wypowiedzialy osoby ktore zdradziły...

Gość agivp
ja zdradzilam - a potem wrocialm do partnera swojego

Gość tak czy srak
ja zdradziłem i kocham ... zdradzać :)

Gość trudy zycia
kochalas partnera swojego??

Gość trudy zycia
jesli kochałeś to czemu zdradziłeś?? czy jak zdradzales to tez kochałeś??

Gość kajjja/
Ja cały czas zdradzam i nie kocham męża. A zdradzam z innym mężczyzną, którego kocham nad zycie.

Gość trudy zycia
wiec to nie do ciebie pytania pytach tych ktorzy zdradzili osobe ktora kochały/kochając...

Gość można pod wpływem
alkoholu raz, ale jeżeli spotyka się z kochnką, kochankiem to naprawdę nie kocha się obecnego partnera. Jeżeli układasz sobie życie z kimś innym, tej osobie mówisz wszystko a swojemu partnerowi nie to nie kochasz. Wiem to z doświadczenia.