Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfect_girl

Wasze sposoby na piękne włosy

Polecane posty

Gość perfect_girl

Wpisujcie tu swoje najskuteczniejsze patenty na piękne włosy.Niech to będą zarówno gotowe kosmetyki,jak i sposoby domowe,jakieś zabiegi itp

Gość jaaaaaaaaa haaaaaa
myć trzeba.

Gość dgdfhgh
to ze trzeba myc to kazdy głupij hyba wie i po co takie wypowiedzi wogóle przyłączam sie do tematu bo tez walcze o piekne gete włosy kazdy gada ze skrztyp polny jest dobry al eja nie stosowałam wiec nie wiem wiec prosze o wypowiedzi osoby które stosowały i pozdrawiamm załozycielke tematu :)))))))))tez miaąłm załozyc podobny ale skoro juz jest :)

Gość amigadb her
tez sie podłaczam słysząłam o tabletkach dromin czy ktos je stsosowął jakie efekty ja genberalnie chce pogrubic moje właosy

Gość jaaaaaaaaa haaaaaa
no ja stosowałam i nic. Serio mówie - myć trzeba, tylko dobrym szamponem

Gość perfect_girl
Ja stosuję 2 miesiące Skrzypovitę,wcześniej przez miesiąc brałam Humavit,ale nie widzę żadnej zmiany :( Pozdrawiam również

Gość perfect_girl
jaaaaaaaaa haaaaaa No to jaki szampon możesz nam polecić? :P

Gość jaaaaaaaaa haaaaaa
Ja myje Palmolivem przeciwłupieżowym ( chociaz nie mam łupieżu ) z miętą i minerałami morskimi. Włosy są po nim super - miękkie i gładkie, poprostu suuper :)

Gość xfvdisg aj
a jakeis patenty na to żeby włsoy cienkie odzyskały gęstosc i zeby było ich wiecej ale nie chodiz mi i jakies pianki tylko zeby po prostu włsoy stały sie grubsze i nie wypadały tak?:)

Gość jaaaaaaaaa haaaaaa
poprostu trzeba sie zdrowo odżywiać. Żadnych chipsów i zapychaczy, tylko owoce, warzywa, orzechy... takie tam :) Włosy sa odbiciem stanu organizmu :)

Wax jest super, stosuje od 1,5 roku i mam mnóstwo nowych włosów, poza tym prawie wcale nie wypadają. Stosuje tez jakies tabletki, obecnie Humavit i piję herbatke z pokrzywy. Czasem robie płukanki- pokrzywa, skrzyp, szałwia. Raz na jakiś czas myje szapomonami ziołowymi, a po myciu i odżywce na końcówki jedwab, bo mam włosy suche z natury.

Gość szoszanka
ja włosy po każdym umyciu spłukuje lodowatą wodą - zamykają sie łuski włosa i są bardziej lśniące.. pozatym maski do włosow rządza..

dobry szampon apteczny (a nie ta marketowa chemia) np. Neril Garniera lub Seboradin Petrole (z nafta kosmet. i chlorofilem), do tego 2tygodniowa kuracja ampułkami Seboradin, efekt - ani jednego wlosa na grzebieniu !!!

A czy to że jedzenie cebuli codziennie pomaga bardzo wlosom to taki pic na wode czy prawda?

Gość suuuuuuuuuchaaaaaaa
Jaki szampon mi polecicie -żeby bardzo dobrze nawilżał, bo mam koncówki suche, a niedawno podcinałam, poleccie cos!!!!

Gość plotek
dziewczyny, jak stosujecie ten wax?? Aby ta odzywka zadziala, nalezaloby wejsc do goracej kapieli, aby sie rozgrzac od srodka. Czy robicie to czy po prostu zawijacie tylko wlosy recznikiem?

Gość apropos wax..
kupilam to, bo tak wszyscy chwala i to cholerstwo wysusza mi wlosy jeszcze bardziej...robia sie matowe i sianowate:(

Gość Plina
trzeba sie urodzic z pieknymi wlosami. nie oszukujmy sie, jezeli8 ktos urodzil sie z cienkimi i slabymi raczej nie bedzie mial grubych i gestych dzieki odzywkom i szamponom.

Gość suuuuuuuuuchaaaaaaa
kto mi poleci ????????????/

Gość perfect_girl
Ja miałam gęstei grube włosy tylko je zniszczyłam rozjaśniaczem :( :( I teraz chcę je z powrotem odzyskać