Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne

Boze mam 28 lat i znalazłam kila siwych włosów

Polecane posty

Gość czy to normalne

:( juz kiedys znalazłam 1-2 ale dzisiaj wyrwalam z 10 jezu czy to normalne, ze gdzies tam koło 30 znajdzie sie pare siwych :(

Gość fsffaf
ja znalazłam pierwszy gdy miałam 14 lat, kolejne trzy, gdy miałam 23, i całą masę przy wieku 28 a przecież liczby moich lat to nie zmienia uważam że jak już siwieć, to lepiej wcześniej, żeby się to nieprzyjemnie z wyraźnym starzeniem nie kojarzyło, no albo wcale (znam takie szczęściary)

Gość jaaaaaaaaa haaaaaa
no to co? Ja mam 18 i też czasami znajduje. Norma, wiekszosc ludzi ma pojedyncze siwe wlosy za młodu :)

Gość czy to normalne
to mnie troche pocieszyłyscie

Gość nie wyrywajcie
siwych włosów, bo na pogrzeb jednego przychodzą inne siwe włosy! Sprawdzone na sobie :(

Gość dream...
Moja ciotka tez tak ma i ma 28 cvzy 27 lat cos kolo tego mniejsza z tym.. to maluje wlosy bo by miala całą glowe siwą :O

Gość dziewka
ja tez mam 28 i tez mam siwe włosy,sama tego nie zauwazyłam ale fryzjerka za kazdym razem mi to powtarza,a ze chodze co tydzień to sie nasłucham..myślałam ze ja jakimś ewenementem jestem czy co.. Sama tych siwych włosów nie zauwazyłam ,mój partner,znajomi,mama tez nie..ale jak się tak przygladam teraz to zawsze jakis wypatrze.

Gość ja znalazlam 1 siwego jak
mialam 24 lata. teraz mam 28 i mam 2 siwe. przynajmniej tyle widze. mam wlosy jasny braz i zrobilam sobie delikatny balejaz blond taki jakby rozjasnione od slonca na wypadek gdyby zaczelo sie ich wiecej pojawiac. bo w takim kolorze z pasemkami to nie bedzie widac siwych. znam ludzi ktorzy w wieku 20-23 lat maja pełno siwych włosów! widac je bardzo! faceci i dziewczyny.

Gość ja miałam 17 lat
jak znalazłam pierwsze siwe i ciągle ja mam