Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w ciazy

PYTANIE DO MEZCZYZN!! - Czy zwiazalibyscie sie z dziewczyna z dzieckiem????

Polecane posty

Gość samotna w ciazy

tak jak e temacie prosze was tylko o powazne wypowiedzi, tak dlaczego tak , nie dlaczego nie jakie mielibyscie obawy itp itd...

Gość przystojny roberto
ja nie :o chyba, ze tylko na sex

Gość life is brutal ...
niestety

Gość samotna w ciazy
no elegancki... widze ze rzeczywiscie jestes elegancki.. a myslisz ze twoim laskom to nikt d.. nie wyruchall. tylko ze mialy wiecej szczescia... albo gin w pogotowiu albo odwage na aborcje... oczywiscie nie chodzilo mi o lozeniu na cudze dziecko.. chce wiedziec czy jesli poznacie dziewczyne.. podoba sie wam.. jest wam z nia dobrze.. ona ma dziecko....ojciec dziecka powiedzial ze juz jej nie kocha... piszcie piszcie

Gość Bertrand Majerczyk
Nigdy.

mam trzech kolegow ktorzy sa z kobietami majacymi dziecko z poprzedniego zwiazku. To naprawde wspaniali faceci- inteligentni, przystojni z dobra praca. Dobry czlowiek predzej wezmie sobie za zone dziewczyne z doswiadczeniem zyciowym niz jakas \'siusiumajtke\'. Acha, jeden z nich niestety rozstal sie nia, poniewaz on powiedziala mu ze to jej pierwsze i ostatnie dziecko. A on marzy zeby zostac tatusiem, wiec szuka dalej :(

Gość samotna w ciazy
hej kobieta aniol.. moze mi go przedstawisz ):):):):)

Gość samotna w ciazy
wielbiciel... czy moglbys rozwinac watek.. bo czuje ze zrozumiales moje pytanie.. nie chodzi o lozenie na cudze dziecko.....

Gość 3dziestka
Samotna w ciązy. TAK !!! Tak na 100% Jestem o tym przekonana ! Wiem bo sama mam dwoje dzieci . Przez kilka lat byłam mężatką , niestety moje małżeństwo rozwaliło się jak domek z kart kiedy dowiedziałm się że mój mąż zrobił sobie dzidziusia na lewiżnie . Długo byłam sama bo musiałam wylizać rany , ale po jakimś czasie okazało się że wcale nie musze się męczyć ciągnąc wszystko w samotności . Mimo dwójki dzieci , i trzydziestki na karku znalazł się mężczyzna który pokochał mnie ot tak - za darmo . Pokochał mnie i moje dzieci . I one tez za nim przepadają . Z moim synem jeździ na quadach , z córką szukają modnych kiecek w sklepach ... jeździmy razem na wakacje i na weekendy i tworzymy wspaniałą , szczęśliwą rodzinę . I wcale nie jest frajerem jak niektórzy tu z pewnoscią zawyrokują . Zwyczajnie kocha mnie za to ze jestem :) Nie słuchaj nieodpowiedzilnych dupków. Na swiecie jest pełno madrych mężczyzn , którzy nie boją się odpowiedzialności i którzy zycie traktują poważnie . Znam wiele kobiet , które po nieudanych związkach , z wagonami w postaci dzieci poukładały sobie zycie .... I SĄ SZCZĘŚLIWE ! To ze raz Ci się nie udało nie znaczy ze tak już będzie zawsze .

nie masz jeszcze dziecka, więc u kobiety anioła wsparcia pewnie nie znajdziesz, choćby dlatego, że jej znajomy chce mieć dziecko, a ty chwilowo nawet tego mu zagwarantować nie możesz (same próby mam na myśli)

Gość samotna w ciazy
wielbiciel.. dziecko ma 8tygodni.. jutro umawiam sie na usg i maja mi pobrac krew do badania oczywiscie zartowalam z tym przedstawieniem mnie... nie zalozylam topiku bo to by szukac faceta tylko by przeczytac wasze wypowiedzi.. chce wiedziec jakie macie zdanie.. czy macie doswiadczenia w tej dziedzinie

odpowiedz na pytanie z tematu: tak, jesli pokochal bym te dziewczyne...

Gość samotna w ciazy
wielbiciel.. oczywiscie plod.. jestem w prazy wiec tak pisze na szybko.. po co mi wasze zdanie?? jestem ciekawa doswiadczen innych ludzi zreszta po to wlasnie jest forum..... by sie wypowiedziec brick.. dzieki za odpowiedz, a czy nie balbys sie ze sobie nie poradzisz jako przybrany ojciec , nie byloby to problemem??

wiesz co mnie zastanawia samotna ... jesteś w 8 tygodniu ciąży, jeszcze przed 2 miesiącami pałałaś pewnie ognistą miłością do ojca swego przyszłego dziecka ..., czego wyrazem jest jego (dziecka) droga na świat co się stało? co ty masz w głowie?

Gość samotna w ciazy
nie jest to topik o mnie.... ale ci powiem.. jedna klotnia za duzo.... cos sie zerwalo... prosilam , blagalam.... nie mozna kogos zmusic do milosci pojawily sie pytanie co teraz bedzie???? mam siedziec w domu i beczec... musze sie zorganizowac... za kilka miesiecy wracam do polski.. mam nadzieje znalesc prace i ... byc moze mezczyzne..

Gość sklf
nigdy w zyciu,jest tyle fajnych wolnych kobiet ze za nic w swiecie nie chce brac baby z dzieckiem,to samo sadzi 99 procent moich kolegow

Gość samotna w ciazy
jego rodzice powiedzieli ze sa do dyspozycji.. on na razie ma narobione w portki i jeszcze z nimi nie rozmawial... zdecydowalam ze jade do POlski, mam tam rodzine..mama mnie wspiera.. siostry pomoga nie chce tutaj siedziec sama chmmm. mialo nie byc o mnie... ciekawi mnie czy ci inteligenti i odwazni faceci sa tylko w duzych miastach.. jak pomysle o moim... nie jest to wioska ale nie metropolia...

Gość samotna w ciazy
sklf.. a baby z dzieckiem nie sa fajne ?? ja mysle ze sa silne...a jesli bys poznal taka fajna., ktora bardzo by ci sie podobala a potem by sie okazalo ze jest mamusia.. zrezygnowalbys??

Gość samotna w ciazy
a to smutne wiesz.... a co maja powiedziec zonaci faceci?? ich zony tez nie maja czasu na figle??