Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w ciazy

PYTANIE DO MEZCZYZN!! - Czy zwiazalibyscie sie z dziewczyna z dzieckiem????

Polecane posty

Gość nawet gdyby ci napisali ze
99% zrezygnuje to zawsze zostaje ten 1% uwazam ze jesli kobieta jest inteligetna zadbana, ma cos sensownego do powiedzenia zaradna... nie jest jakas plastikowa tipsiara, to jak najbardziej sie zwiaza.. kazdy na poczatku pewnie bylby przerazony bo to jednak niecodzienna sytuacja.. ale mysle ze wartosciowy facet nie rpzekresli dziewczyny tylko dlatego..ze nie miala rozowej przeszlosci..

Gość samotna w ciazy
wielbiciel.. przeciez to nie mialo byc o mnie tak jestem bardzo pelnoletnia... ale nie wiem co to ma do rzeczy.. chyba nie zaczynasz sie czepiac prawda??

Gość moze i tak
ale dziecko nie moze byc z puszczania sie w dyskotece

Gość samotna w ciazy
mam nadzieje ze to nie aluzja do mnie ale skad sie dowiesz czy to dziecko jest z puszczania sie w dyskotece czy na festynie po prostu czasem w zyciu tak bywa ze nie zawsze sie uklada tak jakbysmy chcieli lub planowali moje dziecko pochodzi z 2ch lat zwiazku i zostalo poczete tydzien przed decyzja o zerwaniu nie chce byc z nikim na sile.. bo byloby jeszcze gorzej.. i potem rozwod.. pewnei ze gdybym byla mezczyzna nie zakochalabym sie w mlodej siksie ktora sie puszcza na dyskotece

Jak będe się zbliżać do 25-go roku życia - i oczywiście dalej będe sam (choć pesymistą nie jestem, więc pewnie nie) - to rozważe i taką możliwośc. Ludzie to nie psy. U nas geny nie odgrywają takiej roli. Na charakter dziecka największy wpływ mają czynniki społeczne.

Gość samotna w ciazy..
no wlasnie sie mialam ci mowic ze chyba cos sie nie zgadza.....