Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

Do facetów wolicie dziewice czy juz nie??

Polecane posty

dzieci już mam :-) A czy Ty sie ze swoim ochajtasz nigdy nie wiadomo!! Ja też bylem zareczony i zerwałem-to jak Cię rzuci (nie życzę) to już żadnego nie weźmiesz bo bedziesz szmatą?? wyruchaną ścierą, kurwą osiedlową?? puknij sie w glowę smarkulo

Gość hm malutka...
...fajną transakcję zawarłaś, seks z dziewicą za pierdzionek :P Uważaj bo jeszcze spenetruje wszystkie otwory i poleci dać go innej :P

Gość hm malutka...
Zazdrościmy Ci jak nic :P ale czego właściwie?

Gość hm malutka...
No mówisz, że zazdrościmy więc się nie będę kłócić :)

Gość hm malutka...
No wolą. Mając do wyboru dwie identyczne prawdopodobnie wybiorą dziewicę. Ale miłość nie wybiera, a opieranie związku na kawałku błony nie świadczy dobrze o facecie. Chyba, że ktoś lubi być dokładnie wyselekcjonowanym "materiałem na dobrą żonę i matkę", ja wolałabym mieć inne zalety.

kurczę,a niedawno był podobny topik i wszyscy faceci oburzali się, że dziewice i tylko dziewice, bo te drugie to już nie są wartościowe i w ogóle.... aż dziwne, że się szanowny pan Emons nie odezwał w tej sprawie... no cóż, każdy ma inne zdanie, jedni wolą dziewice,a inni boją się po prostu tego ciężaru, gdyż pierwszy raz musi być najpiękniejszy dla kobiety, a i tak zazwyczaj jest najgorszy ;p

malutka jestes nie dojrzala i nie znasz zycia. probujesz sie tu madrzyc, silisz sie jakbys robila nie napisze co.. nie jestes dziewica wiec jestes taka dziewczyna jak sama napisalas, nie wiem czemu sie oszukujesz..na szczescie pozostale dziewczy, ktore nie sa dziewicami sa normalne:) poczekaj jak cie facet zostawi bo nie bedzisz mu w stanie nic zaoferowac..niestety brak doswiadczenia widac golym okiem. mezczyzni nie od dzis marza o doswiadczonych, czesto straszych kobietach. ze strony fizycznej seks z dziewica jest dla nich malo\"praktyczny\". musza uwazac aby nie zrobic jej krzywdy i aby ten pierwszy raz byl wyjatkowy. do tego czesto dochodzi krew i bol..slyszlam wiele razy, z niektorych to poorstu krepuje. dla normalnych ludzi jednak nie ma znaczenia doswiadczenie seksulane...do czasu kiedy po slubie okazuje sie, ze sie nie zgrali gdyz nie uprawialai seksu. to bardzo smutne, kiedy dwoje ludzi sie kocha, a musi sie rozejsc po nie pasuja do siebie fizycznie chociazby...ale jestes za mloda aby to zrozumiec. no i zeby za pierscionek zareczynowey isc od razu do lozka...heheh

praktycznie jest ujete w \" \".widac, ze nie zrozumialas.a jesli chodzi o moj seks to sie nie martw, bo nie o nim jest ten topic. nie wiesz, ze do dobrego tonu nalezy nie zagladac komus do lozka?widac, ze nie doroslas...pocieszaj, sie, ze wybralby sztuczna pochwe, a nie kobiete.hehehe

Gość terapromessa
tak z jednej strony chca dziewice a z drugiej jak sie im powie ze jestes dziewica to takie dziwne i nienormalne wtedy to sie uwazaja za znawcow sztuki kochania

Gość hm malutka...
Crazy_boogie, on się zbliża do Boga obcując ze swą oblubienicą, jemu tam seks do szczęścia potrzebny nie jest :) Ale my, szmatławce czerpiące z seksu lubieżną przyjemność raczej tego nie zrozumiemy.

dla mnie to wszystko jest smieszne, bo nie wiem po co rozpatruje sie to w takim aspekcie i pisze tylko o kobietach. moze warto by sie zastanowic jakim mezczyzn wola kobiety, bo to one z reguly maja decydujace slowo. faceci w wiekszoscie zawsze sa gotowi na seks. jak juz napisalam dla mnie facet, ktory zastanawia sie nad tym jaka kobiete wybrac (jAk w topicu) nie jest wartosciowy. bo nie jest to miara czlowieka czy z kims spal..

nie wyraziłam swojego zdania, bo ja jeszcze gówno wiem na ten temat;p a żyje w przekonaniu : nie wiesz, to się nie odzywaj, ewentualnie słuchaj mądrzejszych ;] pozdrawiam :)

bynajmniej nie zamierzalabym z toba konkurowac. a ty mnie nie oceniaj bo mnie nie znasz. nawet nie masz stalego nicka. jedyne co potrafisz to kogos oceniac anonimowo w internecie. od razu widac, ze cos cie boli. :)

mam 45 lat druga zone, wiec troche zycie znam. Nie mam na sumieniu zadnej dziewicy i dzieki bogu miec nie bede, w zyciu o wiele wiecej jest spraw wazniejszych niz to ze jest nierusana moze to wazne dla przyglupich arabow, bo dla normalnych ludzi nie ma znaczenia

nie musze sie pocieszac, bo nic mnie nie boli. jestem szczesliwa, bo nie wyznaje takich zasciankowych pogladow. i nie oceniam ludzi przez taki plytki pryzmat. nie jestem tez malolata, ktora z nudow prowokuje na forum.

prawda jest taka, ze jak sie kogos kocha to nie ma to najmniejszgo znaczenia. ale widac, ze ktos tu ma okropny kompeks i zrobi wszystko aby innym ublizyc. skarb, trzeba szlifowac poglady od malego. nie boj sie:)

dziecko juz ci pisalam, ze mnie nie znasz i nic nie wiesz na temat mojego doswiadczenia seksualnego wiec nie wiem jakim prawem sie wypowidasz. ani razu nie wspomnialam jak to jest ze mna..wrozko. \"glupcow wysluchac\", ale jak nie maja argumentow to znikaja. bardzo ci wspolczuje. jestes zgorzkniala i agresywna, a z takim podejsciem nie moze ci sie udac nawet w lozku. ale kto wie moze zostaniesz swieta w koncu przespalas sie po zareczynach, a to prawie jak..po slubie.no wlasnie..prawie, a robi wielka roznice :)

Gość kwiatek6666
hahah malutka serio jestes jmala dziewczynka.ja jestem mloda..ty na pewno starsza skoro juz zareczona..ale z penwosci mniej dojrzala.oddalam sie facetowi bo go kocham.jestem mloda..mozesz mnie nazwac szmatlawica bo nie ejstem dziewica no i nie mam pierscionka ale wiesz co? chuj ci w dupe. tak mnie podkurwilas ze przegiecie kutasa.skoro tak piszesz,to znaczy ze twqoj seks jest okropny i przyslaniasz sie tym,ze przeciez jestes zareczona no i sie kochacie.ciekawe kiedy wymieni cie na inny model. i tu nie chodzi o brak dosiwadczenia.dla mnie wazne jest to,ze bylam pierwsza dla mezczyzny ktorego naprawde kocham.nawet jesli kiedys sie to zmieni i pojdziemy w dwie rozne strony bede to bardzo milo wspominac i na pewno na przyszlego faceta nie wybiore kogos,dla kogo liczy sie zawartosc mojej pizdy! zal mi cie dziewczyneczko

nie masz prawa mi ublizac. na tym forum panuja pewne zasady jesli nie zauwazylasz. lepiej szanuj innych, bo po tym co napisalas innym ciezko bedzie szanowac ciebie. jestes zalosna. jezeli nie umiesz panowac na emocjami to nie zaczynaj rozmowy z doroslymi ludzmi. nie bede sie znizac do twojego pozniomu, w przeciwienstwie do ciebie potrafie panowac nad emocjai, a nwet smiac sie z tego co piszesz. dorosniej, dojrzejesz zrozumiesz. mimo tego jak sie zachowalas zycze ci aby twoj facet cie nie zostawil bo ciezko bylo by ci sie odnalezc w zyciu z tak slaba psychika.

Gość kwiatek6666
crazy_boogie jestem z toba.. teraz malutka przegiela..widac ze ma problemy z samoocena.. heh biedaczka... temat nie poszedl po jej mysli? buuu.. a niech placze! i tak nie wie co traci.. haha pamietaj tylko ze facet jest jak kot..nie przezyje przy jednej dziurze. i tak cie zdradzi;p

kwiatek dzieki za wsparcie:) jak juz pisalam: jak sie kogos kocha to wczesniejsze doswiadczenia badz ich brak nie a znaczenia. jednak dla niektorych dziewczyn jak widac ma to wieksze znaczenia niz dla facetow. niestety z malutka nie warto bylo rozmawiac, bo nic nie zrozumiala. mila ochote tylko komus naublizac. na szczescie na mnie takie rzeczy nie dzialaja. :)

Gość kwiatek6666
nie akurta sie sklada ze jestem pierwsza dla swojego mezczyzny..ale gowno mnie to obchodzi bo nie to sie dla mnie liczy tylko to ze go kocham do choelry.jestes az taka idiotka ze nie mozesz pojac pewnych rzeczy? i nie obrazac mi tu crazola!

kwiatek :) ten caly topic to marna prowokacja. chciala dziewczyna zablysnac, nie udalo sie jej i tyle. kwiatek masz bardzo zdrowe podejscie i mysle, ze nawet jesli (odpukac) Ci cos sie nie uda z Twoim facetem to bedziesz umiala odnalezc sie w innym zwiazku, a to jest bardzo wazne. wiele dziewczyn pisze tutaj na forum, ze sa zazdrosne o byle partnerki, ale w rezultacie jesli kobieta ma troszke pewnosci siebie to da sobie rade i takie sprawy nie maja wplywu na zwiazek. ale jak narazie zycze powodzenia w aktualnym zwiazku jestes fjana babka wiec pewnie sie uda:)

Gość kwiatek6666
haha sama jestes dziura.smieszysz mnie.nie mam takich doswiadczen..tylko logiczne ze majac taka glupia babe,to predzej czy pozniej cie rzuci,albo zdradzi..haha ale ty pewnie nawet sie nie skapniesz

kwiatek nie mow jej, ze jest glupia, bo w koncu to do niej dotrze i sie zacznie zmieniac,a po co tak jest smieszniej :) z ta dziura, bylo nie kulturalne, ale strasznie smieszne hehehhe