Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek6666

cholerna antykoncepcja

Polecane posty

w poscie jest zawarte pytanie o antykoncepcje,a nie o to zebyscie ja oceniali. i forum jest do dyskusji, a nie oceniania. rozmawia sie na jakis temat,a nie o kims. gdyby chaial oceny to by was o nia poprosila, albo poszla sie wyspowidac.

Gość kwiatek6666
dzieki crazol za ludzkie spojrzenie na moj wpis...

do----> kwiatek6666 słuchaj... ja chce tylko wiedzieć czemu nie możesz tabsów???? bo wiesz... tak jak mówie skutk uboczne i sa u każdego

dlatego jesli ma juz jakas chorobe to nie powinna ich stosowac, to chyba logiczne. nie pisze,ze sie swietnie czuje i nie bierze bo nie lubi, tylko, ze nie moze. wiec moze ktos kto ma doswiadczenie jej poprostu doradzi. dziewczyna juz wie, ze pigulki sa skuteczne, ale odpadaja. moze ktos stosuje glubulki, zele itp i moze sie wypowiedziec?!

Gość kwiatek6666
ok..przbeig choroby;p hehe wiec mam niedomykalnosc zastawki aorty w trakcie leczenia mialam powiklania i mam problemy z krwia.. dawka niekotrych hormonow moze zle wplynac na krzepliwosc krwi lub czas przeplywu przez tetnice:/ dlatego nie moge zazywac hormonow..w zadnej postaci..nmialam keidys wysuszona skore na rekach..nie moglam sie nawet smarowac mascia jakas,bo miala jakies tam hormony czy cos tam:/

jaze swojej strony kwiatuszku moge Cie tylko odeslac do dziewczyn z forum o antykoncepcji, sa tam fajni ludzie, ktorzy to i owo probowali i maja porownanie. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5973 mam nadzieje, ze znjdziesz cos dla siebie i bedziesz czerpac przyjemnosc z seksu, pomimo mlodego wieku :) pozdrawiam goraco i dobranoc :)

Gość kwiatek6666
ehh crazol male sprostowanie.tabletki moge brac ale po dokladnych badaniach i obserwacji przez lekarza ginekologa,do ktorego w mojej miejscoowsci dostepu nie mam:/

Gość kwiatek6666
dzieki crazyyy:):) dobranoc :*

wtrace tylko, ze jak widac sprawa jest powazna i jak nie moze prosze o pomoc dla kwiatka :) dobranoc :)

hmmm... nie zazdroszcze...:/ odpadaja w sumie wszystki najskuteczniejsze metody, bo te sa akurat hormonalne..... ja na twoim miejscu zostałabym przy prezerwatywie.... globulki... hmmm... cóż.... takie to troche dyskomfortowe i mają mniejszą skutecznośc...

Gość kwiatek6666
no wlasnie:/ globulki maja 99,7 % (z tego co juz sobie wyczytalam hehe) no ale nie wyobrazam sobie zebym 10 minut przed seksem siedzilaa z zegarkiem zeby sobie wlozyc przy facecie globulke do ...

a w sąsiedniej miejscowości gdzieś gin nie masz?? słuchaj.... co do tabletek, ja sama zażywam yasminelle..... i powiemci że jedyna różnica w moim organizmie odkąd je biore to zerowy apetyt... jem bo wiem że musze:/ są o tyle dobre że to lek \"nowej generacji\" ma mniejszą dawkę hormonu i substancje zastępujące hormony ewentualnie, skoro możesz hormony, jak juz dotrzesz do lekarza porozmawiaj o plastrach erva.... jeden naklejasz raz na tydzień i spokój... ale co i jak dokładniej nie wiem bo ja sama ich nie stosowałam, nie mogę:/

Gość kwiatek6666
a dlaczego nie mozesz? no jest niedaleko mam torun heh ale dzownilam pytac..tak samo od 18 lat:/ przynajmnije w dwoch poradniach jeszcze mi troche zostalo

nie mogę, bo hmmm... ujmę to tak \"mam pare kilo tu i tam za dużo\" a one sa przeznaczone dla osób szczupłcyhh... brać mogę i owszem, ale co do sjuteczności to lekarz siię nie wypowiedział:/

a prywatnie jak bś ten pierwszy raz poszła?? a wogóle ja nie wiem... żeby do lekarza z rodzicami???

Gość kwiatek6666
eeee hehs jejka chcialabym tak po prostu isc go lekarza zeby mi zapisac tabletki i miec wsio z glowy tylko pamietac zeby wziac..a tak to 500 mysli na minute:/

Gość kwiatek6666
noo toc takie bez sensu ze szok:/ a tyle sie mowi o tajemnicy lekarskiej bla bla bla:/ taa prywatnie nie mam pojecia ile to kosztuje co tez sie wiaze z kontaktem z moja mama:/

ja powiem ci że mimo wszystko biore tabletki, ale z moim facetem chcemy mieć jak największą peność... kocham go, ale ustaliliśmy, że na to mamy czas, najpierw szkoła praca, może dom a potem reszta, żeby temu nowemu stworzeniu dobrze było na świecie... i on się tez zabezpiecza mimo wszystko, tak dla pewność, bo... on w te tabletki nie wierzy i nic do niego nie dociera...

Gość kwiatek6666
to gratuluje odpowiedzialnego faceta:) moj na szczescie tez taki jest:)) heh skoro jednak kobiety biora po 10 lat tabletki i nic to znaczy ze cos w tym jest prawda?dlatego im tak ufaja

no tak.... ale ja sama im troszke w sumie nie ufam... cóż..... moja mama brała... i teraz mam siostre o 15 lat młodszą:?

Gość kwiatek6666
o jejciaa..:/ heh ale wiesz...u 'starszych' nieco osob moze to inaczej.. a z reszta nie wiem..teraz juz nic nie wiadomo

hmmm.... dobra to ja juz nic nie mówie , bo zupeł;nie ci na mące w głowie..... podsumuje tak..... tabletki są ok.... jeśli możesz je brać.... mają tylko jeden niemiły skutek uboczny, poza tamtymi wszystkimi, jak nadwaga, trądzik czy cos... może wystąpić suchość pochwy... a to nie jest miłe zwłaszcza podczas stosunku...:( prezerwatywa ma ten plus że ma środek nawilzający...

Gość kwiatek6666
ale moze peknac lub sie zsunac.. heh ok dizkei dziewczynki ja mykam spac do juterka:*:*:*