Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saleswoman

Wstydzę się, nie chce, strasznie boję się seksu.

Polecane posty

Gość saleswoman

Boję się bólu, boję się wpadki, okropnie. Mam 21 lat, niedlugo jedziemy z chlopakiem nad morze na 2 tygodnie. Wiem, ze on po 2-letnim zwiazku już by chcial. Ja mam cały czas obawy. Przezwycieżyć strach czy jeszcze czekać?

Gość czekaj-------------
jak nie jesteś gotowa to się nie zmuszaj.a tak szczerze to myślę że nie kochasz tego chłopaka na tyle żeby mu oddać dziewictwo bo jakby tak było to nie przejmowałabyś się takimi drobiazgami jak ból i nie czułabyś wstydu...przemyśl to

Gość saleswoman
tabletki moga mi zaszkodzić,a prezerwatywy sa niepewne zreszta zawsze można wpaść

Gość zielonooka szprycha
jejku a ile będziesz czekać.....sex to bardzo przyjemna spraw chyba nie masz sie czym martwić facet kocha Cie napewno bo wytrzymał 2 lata bez sexu..nie bój sie :)jesli boisz sie ciązy to sie zabezpiecz i tak był cierpliwy ze tyle czekał!!!!!

Gość saleswoman
w dodatku on mnie nie pociąga fizycznie. czasem wręcz odtrąca :(

Gość yeszgadzam sie
z "Czekaj"

Gość saleswoman
on mnie kocha, wiem, i to bardzo. Ja je jego chyba troche mniej, ale też kocham...

Gość czekaj-------------
Dziewczyno jak cię nie pociąga a wręcz odtrąca to o czym w ogóle rozmawiamy???!

Gość Całe życie
Dziewczyno wstrzymaj się. Nie chcesz z nim .

Gość saleswoman
ale pzecież ja z nim będę do końca życia, wiem to. nie mogę go zostawić tylko dlatego, że mnie nie pociąga, mogę?? nie:(

Gość Całe życie
oczywiście, ze możesz. Pociąganie to bardzo ważna kwestia.

Gość litości..
jak Cię nie pociąga to zostaw -_-

Gość saleswoman
nie mogę, kocham go. jest kochany

Gość I_woman
to ja chyba czegoś tu nie rozumiem :/ jak mozna powiedzieć że się kogoś kocha i nie chcieć się z nim kochać?? seks z ukochaną osobą jest cudowny! jest się tak blisko ze swoim mężczyzną... jedno ciało... jedna dusza.... jeżeli po 2 latach nie chcesz seksu ze swoim mężczyzną i twierdzisz że cię nie pociąga to chyba nie jest to ten właściwy mężczyzna...

Gość saleswoman
no bo nie potrafię go tak zranić. On mnie kocha nad życie, ja go mniej ale kocham. NIe raz rozmyślalam nad rozstaniem, ale nie mogę. A teraz jescze te wakacje nad morze, wspólne nocea ja nie wiem co robić.

heh.. zawsze może zostać kochanym przyjacielem, nie? dziwne jest dla mnie to co napisałaś on mnie kocha, ja go też ale mniej może to litość i przywiązanie a nie miłość?

Gość litości..
dziewczyno, szkoda życia na kogoś, kto cię nie pociąga. Zostaniesz zgorzkniałą mężatką, zgadzającą się na seks z obowiązku aż w końcu ktoś cię zauroczy i pokaże czym może być miłość. dalej zdrada, rozwód, te sprawy.

Gość saleswoman
chyba jeszcze nie jestem gotowa do seksu:(

Gość saleswoman
no jest tak czasem, że jedno kocha mniej, drugie bardziej. I chyba jest w miarę wporządku, prawda? czy trzeba kochać do szaleństwa aby być szczęśliwym?

Gość Całe życie
Dziewczyno Ty masz już 21 lat i chłopaka od 2 lat. Nie jesteś gotowa, bo to nie ten. Zostaw go. Tak jak ktoś napisał zostaniesz zgorzkniałą mężatką, którą ktoś za chwilę zaczaruje

Gość heh....
Do szaleństwa nie. Ale trzeba kochać tak aby bez powodu (np. kłótni) nie rozmyślać nad rozstaniem.

Gość I_woman
a może ty go kochasz jak brata? :) :) :) :) skoro nie ma pożądania.... dobry seks to część udanego związku... :)

Gość saleswoman
wiecie co, nie wiem. Jestem strasznie zagubiona w tym wszystkim. Chyba zdam się na los i poczekam co będzie

Gość I_woman
tylko nie czekaj za długo.... bo zostaniesz albo starą panną (do tego dziewicą :) )albo tą wspomnianą kilkakrotnie zgorzkniałą mężatką :)