Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżem malinowy

Ładna cera,lśniące włosy,

Polecane posty

Gość Dżem malinowy

jędrna skóra. Zgrabne,zadbane ciało. Oto mój cel. Z braku czasu,a może w pewnym stopniu z lenistwa nie dbam o siebie. Nie wysypiam się,nie odżywiam się wartościowo. Skutkiem tego jest nadwyżka 4 kilogramów,brzydka cera,podkrążone oczy,rozdwojone włosy i paznokcie oraz przesuszona skóra. Jutrzejszy dzień rozpocznę zieloną herbatą. Bezwartościowe zapychacze zastąpię jakimś owocem albo warzywem.Będę pić co najmniej 2 litry płynów.Nie będę się migać od ćwiczeń-od jutra co dzień co najmniej 30 min hula hop. Poza tym koniecznie kotajl piękna-drożdże na wodzie.Kiedyś taka kuracja pięknie oczyściła moją cerę. Mam nadzieję,że tym razem będzie podobnie. Zachęcam wszystkie dziewczyny,które miewają takie postanowienia,a ciągle odkładają je na później,aby zaczęły od jutra. Im szybciej zaczniemy,tym wcześniej zobaczymy upragnione efekty- lśniące włosy,bardziej płaski brzuch,czy mniejszy cellulit

Gość Dżem malinowy
Na ładne,lśniące włosy dla naturalnej blondynki-płukanki z rumianku. Można dodać lipy,ale włosy wydają się po niej tłuste. Takie naturalne metody są naprawdę skuteczne. Nie potrzeba dużo czasu,by wyglądać ładniej i zdrowiej. Tylko czasem nie tak łatwo przełamać lenistwo:)