Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa malina

Będziemy piękne...

Polecane posty

Gość malinowa malina

... co wy na to? Czasem nie trzeba wiele,by wyglądać dużo lepiej. Co chciałybyście i możecie zmienić w swoim wyglądzie na lepsze [chodzi mi o takie rzeczy,które są możliwe,nawet przy niewielkim wysiłku]? Ja walczę o ładniejszą cerę,zniwelowanie cieni pod oczami, opuchniętych powiek i kilku zbędnych kilogramów. A wy?

To samo + zeby!!!! Od sierpnia biore sie za siebie! Totalna odnowa zewnetrzna i wewnetrzna.Teraz jest moj czas! malinowa malina 🌼 na zachete!

Sluchaj, musimy sie dopingowac wzajemnie-bo inaczej bedzie ciezko! Co Ty na to? teraz ja pytam, hehe! Niech ten topik przezyje i przetrwa dlugo, dlugo.. Niech bedzie zacheta dla wielu z Nas!

Gość ełła
dołączam sie do was, od jutra dieta i broń boże dotykania twarzy jedynie w celu nałożenia kremu :))))

Gość ale macie problemy
bawiłam się w to dawno temu. Niewiele pomogło. Teraz mam tyle pracy że z niczym nie nadążam w życiu. Na kafe siedze tylko żeby odreagować nerwy, stres. Normalnie to na nic nie mam już siły. Nawet na tak podstawowe rzeczy jak umycie włosów.

Gość malinowa malina
moim problemem jest cera.niezdrowo się odżywiam,co przekłada się na nieproszonych gości na mojej twarzy i skórze.mam mało cierpliwości do takich przybyszów,więc szybko się ich pozbywam. rezultat-blizny:(od dwóch dni z tym walczę.póki co dzielnie się trzymam:) na cerę dobre są drożdże pite na wodzie lub mleku.mam namacalny dowód na to w swojej rodzinie-mój kuzyn miał całą twarz pokrytą paskudnymi wypryskami,a po kuracji drożdżami ma gładziutką skórę. a wcześniej miał naprawdę paskudną cerę.działa,więc z tego skorzystam:) oprócz tego będę kontrolować to,co jem.ilość i jakość.chciałabym zgubić 4 kg

Bede to sobie z Wami pisac. Znowu przytylam te 2 kg, ktore z wielkim trodem udalo mi sie zgubic. Tez chcialabym 4-5kg mniej. Poza tym walka z cellulitem, chce bardziej zadbac o wlosy, wygladzic skore, zdrowo sie odzywiac. Poki co pije 2 opakowanie Inneov Cellulit, male efekty widze, ale zaniedbalam cwiczenia i pelno fast foodow ostatnio jadlam, musze z tym skonczyc, bo szkoda tyle kasy zmarnowac. Uzywam tez calej serii antycellulit Eris, ale cos sie srednia wydaje. Zainteresowalam sie ostatnio kosmetykami bez zlych skladnikow. Mialam dziwna, cere, sucha, ale po paru godzinach zaczynala sie swiecic i zawsze jakis pryszczyk czy dwa mi sie zrobil. Od ok 2 tygodni mylam twarz tylko zelem i potem krem Babydream. I musze powiedziec, ze nigdy w zyciu nie mialam ladniejszej skory!! Od wczoraj zamiast zelu z niewiadomo czym w srodku myje sie naturalnym mydelkiem i czekam na kremik naturalny. W ogole zmieniam wszystkie kosmetyki, jezeli tak dobrze to podzialalo na moja twarz to na reszte pewnie tez :)

Gość basulenka
Dziewczyny a ja chce przytyć choć 3 kilo by lepiej sie czuc w swym ciele .mam 170 wzrost i chce ważyć choc 3 kilo więcej czyli 60:) poza tym chce mieć lepszą cere a niestety mam prosaki cholerne na policzkach ..i nie umiem sie pozbyć ich .. chce zadbać o zeby bardziej i zacząć ćwiczyć :)

Gość malinowa malina
ja już zaczęłam dzień tak,jak chciałam.wypiłam sok i zieloną herbatę.przeważnie piję bardzo mało,co na pewno nie służy mojej urodzie.dlatego będę pilnować 1,5 litra dziennie. za chwilę wypiję drożdże [kawałek wielkości orzecha włoskiego zalany 1/3 szklanki wrzącej wody].to bardzo działa na poprawę cery i pozbycie się wyprysków.witaminy wchłaniają się o wiele lepiej niż z tabletek z drożdżami,więc warto trochę pocierpieć:) oprócz tego przez kilka dni będę trzymać dietę 1000 kcal. chciałabym schudnąć kilka kilo,żeby poprawić sylwetkę i zniwelować cellulit,bo gdy jestem szczuplejsza,jest on mniej widoczny. no i koniecznie naprzemienny prysznic na uda,pośladki i piersi. to działa!!kiedyś po tygodniu takiej kuracji bardzo ujędrniły się moje uda.niestety potem trochę się zaniedbałam. oprócz tego nie będę pomijać porannego i wieczornego smarowania twarzy kremem nawilżającym,bo czasem z pośpiechu tego nie robiłam. a mam suchą skórę,więc powinnam. :)

Gość malinowa malina
basulenka-jesli chcesz przytyc,to najlepiej przy pomocy zdrowych produktow. nie opychaj sie byle czym,bo mimo uzyskania pozytywnych dla Ciebie efektow,pogorszy Ci sie cera i stan skory. zapomnialam napisac o cwiczeniach.zaspalam i nie poszlam pobiegac,ale dzis obiecuje sobie co najmniej 30 min hula hop.

Gość kkkh
malinowa ma,ina a masz cienie pod oczyma ?jesi tak lekarz mi mowil ze t oz braku płynow moze byc ..jesli nie pijesz 1.5 litra dziennie to masz na bank to z tego;(

Gość malinowa malina
tak?to bardzo się cieszę!!!!mam cienie.wyglądam stale na zmęczoną albo niewyspaną.niestety sama z siebie mało piję.wręcz o tym zapominam.zdarza się,że pierwszą herbatę piję dopiero popołudniu. mam nadzieję,że te 1,5 litra pomoże:)dzięki za info.byłam już bardzo zrezygnowana,myślałam,że nic się z tym nie da zrobić,a tak,to mogę chociaż spróbować.

Gość KAROLINA ZBOLIŁOW
NO JASNE ZE CIENIE SĄ GÓWNIE Z BRAKU PŁYNÓW .JAMIALAM TAKIE I TO JESZCZE BRĄZOWE CIAGLE I WYGLADALAM JAK NARKOMAN A MALO CO PILAM .LEKARZ SIE WYDARŁ NA MNIE ZE POWINNAM PIC DO 2 LITRÓW DZIENNIE A JA NIERAZ TYLKO 3 HERBATKI ZA CALY DZIEN ..;) TERAZ ODKAD PIJE DZIEN W DZIEN LITRAMIO WODE MINERALNĄ NIEM A CIENI :)POWAGA:)

Gość malinowa malina
ja już dziś wypiłam pół litra.w kuchni parzą mi się dwie herbatki,więc może dojdę nawet do 2 litrów dziś:)nie chcę tych paskudnych cieni!! no widzicie,czegoś się można na tym forum dowiedzieć:)

Gość ja stisujeee
malinowa a jakiego koloru masz cienie opisz jak mozesz.

Gość malinowa malina
fioletowawe.dlatego nie mogę malować oczu na fioletowo,bo źle wyglądam.a bardzo lubię ten kolor.ale nie w cieniach pod oczami:)

Gość malinowa malina
zdarzają się dni,że są mniej widoczne,więc chyba nie jestem na nie całkiem skazana:)

Gość chce je miec
dołaczam, :) - zrobie cos z cellulitem - co tydzien pilling,maseczka, itp. -zdrowe odzywianie +zielona herbata + sporty ( rower, marsze, chodzenie codziennie 2 km, albo 1 km, pływanie (jak bede nad jeziorem) , koszykówka ,siatkówka,rolki, ) - wysypiac sie , nie miec worów pod oczami, - miec ładną cere -super figure ; szczupłe i jędrne ciało,szczupłe uda,płaski brzuch. - mocne,zdrowe i lsniące włosy . Jak sobie jeszcze cos postanowie to napisze. :) myslicie ze sie uda??

Hello! Ja dzisiaj wstala i wypilam herbatke.Posprzatalam cala kuchnie( moi wspolokatorzy mieli wczoraj imprezke, wiec bylo co sprzatac). Mam nadzieje, ze spalilam troche kalorii. Za moment udam sie do sklepu po wode mineralna(tez mam cienie i worki pod oczami) Dzis u mnie akcja GOLENIE! hehehe Pozdrawiam

Gość ghkjhl
A ja chciałabym mieć piękne gęste włosy.Walczę o to od kilku miesięcy bez żadnych rezulatatów,a nawet jest jeszcze gorzej,ciągle robi się ich coraz mniej,już nie wiem co z nimi robić :(

Gość czerwona porzeczka
Do ghkjhl A co stosujesz na włosy? Bo ja mam podobny problem, słabe, cienkie włosy i do tego swędząca skóra głowy. A tak w ogóle to też chciałabym być piękna, hehe. Mój słaby punkt to skóra, jakaś taka poszarzała, no i figura, bo niby jestem szczupła, ale ciało mam jakieś takie sflaczałe 😭 Przydałoby mi sie więcej ruchu, szczególnie na świeżym powietrzu, od dzisiaj regularne spacerki.

przyłączam się,jeśli można ;) chciałabym : -żeby włosy nie były takie \"szopowate\", jesli wiecie,co mam na mysli,są zbyt puszyste -zrzucić brzuszek -zlikwidować blizny po zacięciach na nogach z dietą nie mam szans..mam nawek ciągłego poruszania ustami ;/ nawet jka nie jestem głodna to idę coś przekąsić, tragedia...

Gość malinowa malina
mnie się wydaje,że najważniejsze jest realistyczne spojrzenie na siebie.zastanówmy się nad swoimi zaletami i wadami i stawiajmy sobie cele,które możemy osiągnąć. ja np. mam cienkie,rzadkie włosy. wiem,że nie będą inne. ale mogę się postarać,by wyglądały jak najlepiej.dlatego robię sobie płukanki z rumianku,po których ładnie lśnią.mają naprawdę świetny połysk.poza tym trochę wystrzępiłam końcówki włosów i fryzura nabrała lekości,optycznie wygląda na gęściejszą.nie czarujmy się,są pewne rzeczy,których same nie zmienimy.nie wychodujemy sobie podwójnej ilości włosów.albo nie zrobimy z masywnych ud nóżek kate moss. ważne,by się starać wyglądać jak najlepiej przy naszych możliwościach. na cerę zawsze polecam drożdże.to działa!!!!!!! no i skrupulatne przemywanie tonikiem.zamkiast kremu warto czasem użyć oliwki dla dzieci. na cellulit lub sflaczałe ciało-przede wszystkim ruch!!nie musi być go bardzo dużo.ale ważne,by był regularny.codzienny.lub z jednym dniem przerwy jak ktoś woli.jednorazowe zrywy na basen lub 3 godziny roweru nie pomogą.do ruchu naprzemienne prysznice. kiedyś w ten sposób cellulit wyraźnie mi się zmniejszył.

Gość a co zrobic
z zaskornikami na czle?nie moge sie tego cholerstwa pozbyc.ciagle jakies grudki podskorne

Gość malinowa malina
ja mam zaskóniki,ale na nosie.chyba wybiorę się z tym do kosmetyczki,bo sama nie jestem w stanie nic zrobić:(

Gość a co zrobic
na nsie tez mam ale on sa takie plaskie,niewyczuwalne a na czole je czuc. tych z nsa tez nie moge sie pozbyc i podobno trudno sie pozbyc b to po prostu rozszerzone pory. ;|

Gość malinowa malina
może regularne pillingi pomogą?bo z domowych zabiegów chyba nic lepszego się nie znajdzie:(

Gość Migotka****
to i ja się dołączę :) po pierwsze - rezygnacja z czekolady i fast foodów oraz kawy po których wyskakują mi paskudne pryszcze :/ po drugie - więcej ruchu, konkretne sporty - siłownia, bieganie - aby spalić tłuszczyk z ud brzucha pośladków i ujędrnić ciało po trzecie - pić dużo płynów: mineralka, zielona herbata - aby oczyścić organizm i cerę po czwarte - wysypiać się zawsze, chodzić regularnie spać aby pozbyć się zmęczonych oczu, worków pod oczami i szareje cery to by było na tyle :)

co do tych zaskórników- to takie małe grudki pod skórą,prawda? byłam z tym u dermatologa, tylko nie wiedziałam,jak to nazwać :P dostałam receptę na antybiotyk, Zynerit bodajże,i widzę znaczą poprawę :)