Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenny21

Tabletki pierwszy.......i chyba ostatni raz!

Polecane posty

Gość jenny21

Biore cilest od niedawna ( dziś 10 tabl dopiero) na początku było spoko prócz pojedynczej syt niekoniecznie zwiazanej z cilestem. od 2 dni boli mnie koszmarnie głowa mysle ze to od tabletek no chyba ze mnie zawiało...Jak tak dalej bedzie bede musiała przerwac branie ale boje sie o konsekwencje zdrowotne(ciąża to pół biedy) przerwała któraś z powodu strasznych bólów głowy???

po 1 opakowaniu przerwać nie możesz... choć ja się do tego zalecenia nie zastosowałam i też tylko 1 cykl cilest brałam:P ale konsekwencje w postaci rozregulowanych okresów przez 3 miesiące nie były mi obce... teraz po dłuuuuuuugiej przerwie od tab letek (ponad 7 miesięcy)biore harmonet i też zamierzam rzucić, ale dopiero po 3 cyklach, ginekolog powiedziała mi że tak bezpieczniej:)

PAMIETAJ ŻE NIE WOLNO PRZERYWAĆ BRANIA TABLETEK W POŁOWIE OPAKOWANIA! jEŚLI JESTEŚ PEWNA ŻE TE BÓLE SĄ OD TABLETEK TO LEPIEJ SKOSULTUJ SIE Z LEKARZEM ! nie wiem jak u Ciebie ale u mnie raz na pół roku migrenowe bóle głowy (trwajace nawet 4 dni) to normalka. A tyko boli Cię głowa? a gardło? Jelsi też dochodzi lekki ból grdła to możeesz mieć angine, u mnie przynajmniej obiawia sie silnym bólem głowy i niewielkim bólem gardła, ale to u mnie:) .

Gość jenny21
Zabezpieczona ja nawet myslałam żeby przerwac w srodku bo na ulatce cilestu pisze ze wrazie silnych bólów głowy przerwać branie

Gość jenny21
gardło faktycznie plus głowa bolało mnie w czwartek, ten ból wedruje mi po całej głowie....

Najlepiej udaj się do lekazra pierwszego kontaktu i powiedz mu o swoich dolegliwściach (że boli Cie głowa i gardło) i że bierzesz tabletki. I żeby Ci powiedział czy to przeziębienie czy raczej skutek tabletek....I co robić.

Gość jenny21
jak nadal bedzie mnie bolała głowa do poniedziałku to na pewno pójde nie mam zamiaru sie męczyć