Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunka 79

wiazanka slubna

Polecane posty

Gość Niunka 79

Witam mam pytanie odnosnie wiazanki slubnej. Otórz mam sukienkę slubna w kolorze białym, bez ramiaczek a dekolcie ma zielone kwiatuszkii ,przez srodek sukienki też taka jakgyby lamówke z tych samych zielonych rózyczek. ta zieleń jest bardzo delikatna. welon bedzie długi. Ja jestem brunetką , mam długie krecone włosy, szczupła. narzeczony bedzie miał garnitur ciemny, pewnie czarny. nie wiem jakie kwiaty do tego wybrać, chciałabym bardzo proste, okrągłe wiazanki, myslałam o zielonych różach lub kaliach. czy to będzie pasować. Poradźcie!!!

Gość mała83
Ja bym wybrała coś pod kolor i kwiaty w kolorze b.ciemnego różu - brunetkom pasuje :)

Gość Niunka 79
Róz mi sie podoba ale czy będzie do tej kiecki pasować?

Gość mała83
A dlaczego ma nie pasować? Suknia biała z zielonym akcentem - widzialam pannę mlodą w podobnej sukni na allegro tyle, ze miała jeszcze akacent z różem na sukni i miała bukiet z tych kwiatów: http://www.green-line.com.pl/ plus oczywiście zielone "dodatki" typu liście, prześlicznie to wyglądało. AAa i też miała ciemne włosy :) Poszperaj po allegro :)

Gość Kwiatuszek79
wiesz ze to moze i nie głupi pomysl? musze sie nad tym powaznie zastanowić , bo faktycznie jak beda kwiaty zielone czy biale to sie zleją z całościa i nie bedzie efektu. Dzieki za porade!;)

Gość mała83
Nie ma za co :) chętie pomogę z kolei sama nie potrafie dla siebie nic dobrać ani znaleźć :/ Wszystkiego dobrego!

Gość mała83
Ja będę miała suknię ecri, całą, z tafty jedynie z boku będzie wystawał tiul i kwiat. Co do bukietu to nie jestem zdecydowana, nie wiem co byłoby najodpowiedniejsze. Do białej sukni więcej pasuje... Dodam, że będę miała blond i ciemne pasemka, średnia karnacja (nie opale sieza bardzo bo w ciazy jestem) imam brązowe oczy ;)

Gość Ja wam pokażę mój
Zamówiłam taką: http://aycu20.webshots.com/image/23939/2003197082440944116_rs.jpg Dziś kwiaciarka ją robiła też dla innej pary. Zdjęcie zrobiłam, żeby mieć próbkę koloru pod kupno pomadki, ale totalnie przekłamał się kolor i na zdjęciu wyszedł pomarańczowy. :( Jutro jadę kupić jedną różę, żeby mieć "próbkę". Wybrałam taki kolor, żeby pasował do srebrnego "popsikania" róż, bo Pan Młody będzie miał srebrzysto-szare dodatki. Ja suknię białą.

Gość Niunka79
Do sukienki w kolorze ekri to pasuje pomarańcz albo bordo lub czerwień. ostatnio widzialam panne Mloda własnie w sukience ekri i miala bukiecik z herbacianych róz i we włosy tez miala wpieta taka jedna rózyczke. bardzo ładnie to wygladało. a morze cos takiego? http://kwiatyslub.pl/oferta.php/1

Gość Niunka79
ładny ten bukiecik ale jak dla mnie ze bardzo "bogaty"

Gość Niunka79
do Małej 83 nie wiem czy ci sie pokazała ten byukiecik o który mi chodziło. tam jest taki z róz herbacianych z zielonymi kwiatami

Gość panczurka
Niunka jeśli chcesz prześlę Ci na maila zdjęcie ze ślubu mojej koleżanki - miała białą sukienkę z zielonymi listkami (tyle że na spódnicy,a nie na gorsecie) i zielono-różowy bukiecik z różyczek. Jak chcesz daj znać.

Gość Niunka79
kurcze chyba wogóle nie otwieraja sie te zdjecia co ja bym chciała pokazać;/

Gość Niunka79
do panczurka: pewnie ze chcę to mój email kotwiczek@wp.pl

Gość panczurka
Hej! Zdjęcie już poszło. Jakby nie doszło - daj znać.

Gość Niunka79
doszło doszło. Dzieki wielkie :) ładny ten bukiecik

Gość panczurka
Proszę bardzo ;)