Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkapy sie nie godzą z tym

NO I ZAPANOWAŁA MODA NA GRUBE KOBIETY..I ZAJEBISCIE SIE Z TYM ZGADZAM!

Polecane posty

WOLE TO NIŻ SZKIELETY!jedna laska chce przytyc i napisala swe wymiarki: oto moje wymiarki na dzień dzisiejszy :wzrost:166 cm ręka pod pachą-30 cm przedramie-24 cm nadgarstek-16 cm biust-91 sm talia-74 cm pępek-83 cm biodra-96+udo na samej górze- 54 cm pośrodku uda-45 cm nad kolanem- 40 cm kolano-36 cm łydka-34 cm nad kostka 21 cm (i tu mam mało) kostka 23 cm ona chce tyć z tego co pisze na zdrowiu i urodzie w wątku"chce przytyć" no to ja zjechaly ze gruba ..buhaha ona jest za chuda jeszcze a was gówno obchodzi ze ma duzo w pasie..jest przynajmniej kobieca i apetyczna.i wypierdalac szkapy stąd!

Gość lalalal
aleś ty mądry... a te słownictwo... pewnie z patologicznej rodziny pochodzisz...

szkapo zazdroscisz?

Gość **LoLka**
Zgadzam się z tym w zupełności:)Pozdrawiam:):):):)

nareszcie jakaś normalna kobieta .

Gość lalalal
a skąd wiesz że ja szkapa jestem?? a zresztą z prostakiem nie rozmawiam

Gość fhghgfghg
no moj chlopak chyba nie zyje moda bo gada ze mam schudnąc

Gość **LoLka**
Dziękuje:):):):)Wreszcie Ktoś z normalnymi poglądami:):):)

twoj temat swiadczy od tym za sama masz swira na punkcie wagi, jestes w kategori grubasek ,czy chudzielcow?

Gość fhghgfghg
podobno seks z puszystymi babkami jest przyjemniejszy :D:D:D ummm prawda???

Gość nie oszukujcie się grubasy
Ta rzekoma moda na grube kobiety została wymyślona przez nie same i jest jedną wielką bujdą. Każdy przecież wie, że tylko chude kobiety są atrakcyjne.

Gość ta cala wasza kasia
autorka chce strasznie utyc mimo ze wyglada juz normalnie wg tych wymiarów..wiec skad poglada ze w polsce moda na szczuple jest ?

Gość nie oszukujcie się grubasy
Ta cała Kasia jest zapewne grubasem i na forach udaje chudą, która chce przytyć.

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
ja tez chce przytyc a kiedys przy tym samym wzroscie i wadze chciałam jeszcze schudnac. Mam160 i 44kg. Cos sie zmienia faktycznie, ale to bardzo dobrze

Gość kazdy powiniennnn
decydowac o sobie i swoim wygladzie. jeden woli szkapy a drugi grubaski. kazdy powinien dobrze sie czuc w swoim ciele. jezeli chce ta osoba przytyc to ma do tego prawo i my nie powinnismy osadzac czy powinna czy nie. jeden dobrze sie czuje wazac 80 a drugi dopiero przy 45. dajcie sobie juz z tym spokoj.

Gość ta cala wasza kasia
haha ale ona ma w pasie juz tyle ze szok

Gość **LoLka**
Każda potwora znajdzie swego amatora:):):)Pozdrawiam:):):):classic_cool:

Gość kazdy powiniennnn
dlatego nie rozumiem wysmiewania sie z figur innych ludzi. popatrzcie najpierw na siebie czy jestescie tacy idealni. ja jestem akurat szkapa, ludzie posadzaja mnie o anemie, anoreksje, podsmiewaja sie ze mnie. akurat nie choruje na nic a ze tak wygladam to nie moja wina tylko natury. dlatego ten temat tez mnie dotyczy. jest mi po prostu przykro jak ktos mnie obgaduje zupelnie bez powodu.

Z tego co czytam wynika ze te wymiary, to wymiary jakies \"grubaski\" ... Dziewczyny ! Co z Wami? Jezeli czujecie sie dobrze jako szczuple, chude to ok, ale po co potępiać innych? Nie rozumiem tych waszych problemow, nie ma podzialu na chude-lepsze, grube- gorsze ... Nie naleze do osob chudych, mam 160 i waze 53 kilo, ale nie jestem tez \"gruba\" ... Nie warto takze mowic ze faceci wola te chude, bo to tez nieprawda, wszytsko zalezy od gustu, no i \"inteligencji\" kobiety, a wiec nie wiem czy warto kontynuować ta bezsensowna dyskusje bo i tak do niczego nie dojdziecie

Gość piotr288
Tez sie ciesze ze weszła moda na okragłe kobiety. Takie są najapetyczniejsze i najbardziej sexowne. Wiadomo-- bez przesady. Najlepsze są takie mniej wiecej przy wzroscie 1.65 cm--- 70-do 80 kg

Najpiekniejsza kobieta to taka, ktora sie czuje dobrze w swoim ciele. Koniec i kropka.

Gość Kaasiaaa
Kto by chcial gruba babe? Chyba nikt, tylko jacys zboczency

Gość Piotrr288
Nie grubą babe tylko okragłą, a nie szczupła.. Jest róznica. Pewnie jestes chudzina i zmarwiło cie ze wchodzi moda na okrągłe dziewczyny...

Ja nie wiem co sie dzieje ale wy wszytskie myslicie ze gruba baba to to samo co krągła kobieta .... otóż NIE Gruba to taka której sie wsyztsko wylewa i wogole, ktora sobie nei radzi ze swoja waga .... A krągła to taka która ma kobiece ksztalty (czyt. Piersi, wcięcie w talii, okrągłe biodra ...) Czy Beyonce jest gruba?? Nieeee ona jest krągła ...

Gość gruba babba
szkoda tylko ze ja tej mody nie widze... gdzie niby ta moda? w telewizji, w gazetach, na ulicach, wszedzie podobaja sie szczuple... Zreszta nie dziwie sie, bo sama tez chcialabym schudnac :( pewnie jestes gruba i tak sie pocieszasz, jesli ci to pomaga to ok.