Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

Z twarzą Marilyn Monroe oj to bardzo długo się z M nie widzieliście! Jest nadzieje,że zobaczycie się w niedalekiej przyszłości? Nie mówmy już o naszych rosnących tyłkach ;)

Andziu. czytam co piszesz i nie moge po prostu.... Kochana, dlaczego Ty sie męczysz tyle czasu... Przeciez kobieta potrzebuje czułosci, pieszczot... jesli on Ci tego nie daje, to zostaje tylko to, ze masz z kim wychodzisz na koncerty czy do klubu... i tyle. To moze byc rola kolegi, a nie Twojego Ukochanego!! Ja bym na twoim miejscu zostawiła go z dniem dzisiejszym i zaczęła nowe zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Wiem! Obie macie racje! Ale kurcze boję sie :( Może się dzisiaj odważe!

Masz racje. Strace tylko kolege i osobe towrzysząca od imprez i chodzenia do kina. Nic poza tym, bo miłościa mojego życia on na pewno nie jest!

Czyli nie kochasz Go. Wiec nie ma sie nad czym zastanawiac!!!!!!

Dziękuje za uznanie :) Ja już moje drogie koleżanki muszę iść. Odezwę sie jak wrócę. Miłego wieczoru :) Pa pa

Gość HEAVY-DURO
CZESC! JESTEM ANDRZEJ, MAM 34 LATA,MIESZKAM OBECNIE W HISZPANII,OD 7 LAT. 8 LAT TEMU W POLSCE PRACYJAC JAKO KIEROWCA TIRA,STARCZALO NA PIWKO OD SWIETA! TERAZ ZARABIAM 40000 e! ROCZNIE! MAM SAMOCHOD ZA 25000! MOTOR ZA 16000! OCZYWISCIE EURO! KUPIONE ZA GOTOWKE! KUPILEM 2 DZIALKI,BUDUJE SUPER DOMEK W POLSCE. FAKT JESTEM WOLNYM FACETEM,BEZ STALEJ KOBIETY! KTOS POWIE,ZE SIE CHWALE!!! MOZE! ALE LUDZIE! W 7 LAT! ZAROBILEM WIECEJ JAK RODZICE PRZEZ CALE ZYCIE!!! LUDZIE! NIE CZEKAJCIE! DOSTAJEMY TYLKO TYLE ILE SAMI UMIEMY WZIASC!!! ZYCIE NIE JEST TAKIE ZLE!

zycie jest naprawde piekne!! zycie jest takieeee piekne ze szok! tyle pieknych miejsc, tyle pieknych rzeczy, tyle pieknych mozliwosci.. tylko ludzie obrzydzaja to zycie :-/ dlatego jest do kitu :)

życie jest najgorszą rzeczą jaka się mogła przydarzyć człowiekowi

Gość wiem wiem panikuje ale...
W sumie powodu nie ma ale... myslalam ze zobacze GO jutro rano a jednak on sie wyrobi dopiero na wieczór :(:(:(:(:( A ja usycham :(:(:(:(:(

Ariane jak to ma Cie gdzies??????? Opowiedz o Was!!!!! ps. Ciekawe jak tam Andzia sie bawi :D

22 ano olewa mnie i pewnie dobrze sie gdzies bawi teraz, nasz zwiazek to nic ciekawego same klotnie :( no ciekawe Andzia to pewnie gdzies baluje teraz jak nie z nim to z kumpelami:)

Toż na Stachurskim pewnie ;) To dlacego Kochana Ty z nim jeszcze jestes? Dobrze radzisz Andzi a sama masz takie powazne problemy? :( Jak to?

ano widzisz milosc jest slepa:) jej radze a sama nie umiem wcielic tego w zycie taka juz moja głupota:) ale moja cierpliwosc sie pomalu konczy wiec juz blizej konca niz dalej...

A jak długo jestescie razem? On sie bawi bez Ciebie a Ty tesknisz? Przeciez to juz nie jest związek? :O:O:O TY TEZ ZACZNIJ W KONCU ZYĆ!!!!!! 🌻

4 lata, dlugo, no taki mam zamiar chociaz on nie przyzna sie ze baluje ale ja swoje wiem:) niedlugo zaczne robic to co on:)

22 po klotni jestesmy, i on sie sfochowal chociaz to ja powinnam byc obrazona, no coz nic na sile :)

Cześć dziewczynki! Jak nastroje dzisiaj? U mnie lepiej niż wczoraj bo: 1. Świeci słońce (chcociaż wieje wiatr i ogólnie jest chłodno ale wreszcie nie pada) :) 2. Wczoraj był udany koncert Stachurskiego 3. Miała krótką rozmowę z moim (krótką bo byli też znajomi i nie bardzo było kiedy pogadać) i po tej rozmowie zachowywał się lepiej. Może tak muzyka na niego wpływa? ;) Nie znaczy to,że nagle stwioerdziłam,że go kocham i jest cudownie itd. ale było miło. Ale POWAŻNA rozmowa i tak nas czeka!

a u mnie bez zmian, moze tylko zaczelam sie mniej przejmowac, co bedzie to bedzie, sa wazniejsze sprawy na tym swiecie od facetow;) (tak sobie wmawiam)..