Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

Cyli nie pogodziliście się? Co robiłaś wczoraj wieczorem? Mam nadzije,że nie siedziałaś przez tego egoiste sama w domu?!! Ja też sobie wmawiam,że są ważniejsze sprawy niż faceci :)

niestety Andziu siedzialam w domu jak ostatnia pipka...nie pogodzilismy sie i nie zapowiada sie na to, za to dzisiaj mam nadzieje ze kumpela znajdzie dla mnie czas....

To fatalnie! Za to Ty dzisiaj zamiast na niego czekać,( kiedy on zainteresuje się Tobą między jednym a drugim spotkaniem z kumplami, )powinnaś wyjść gdzieś!

:) taki mam zamiar, rozbawia mnie to ze niektorzy faceci mysla ze kobieta jest na kazde jego zawołanie, zeby sie nie zdziwil;)

Brawo!!!!Więc jakie masz palny na popołudnie? Dla mnie też to jest śmieszne. Ale jeszcze bardziej śmieszą mnie kobiety, które utwierdzają w tym facetów. Np. jedna z moich koleżanek musi być w domu, kiedy jej facet wraca z pracy bo MUSI nałożyć mu na talerz obiad! Przepraszam czy pan nie ma rączek?

Ja za 2 godzinki jade do mojego Ukochanego (tzn. do mnie do domu).... juz sie nie moge doczekac kiedy go zobacze :) A Wam zycze duzoooo usmiechu, rozsądku no i ... miłości :) 🌻 odezwe sie za kilka dni 🖐️

No chcociaż jedna szczęśliwie zakochana w naszym gronie :) Baw się dobrze z Ukochanym i szybko daj nam znać co tam u Ciebie kochana :)

ano Andziu to tak jest jak sie kogos przyzwyczai ze sie skacze kolo niego,wolne zarty niektorzy to naprawde nieudacznicy robia sobie z kobiety niewolnice, mam zamiar isc z kumpela na piwko :)tylko nie wiem jeszcze o ktorej :)

Bardzo dobry pomysł! Niech nie myśli sobie,że będziesz posłusznie siedziała w domu i czekała jak pan się zjawi. Tobie też nalezy się coś od życia :)

jeszcze nie Andziu, czekam az kumpela wroci z pracy:) lipa troszke bo mam mało koleżanek, poświęcałam sie związkowi, i teraz zostaje sama, mam nadzieje ze uda mi sie to nadrobic, witaj Marilyn:) ❤️ 🌼

Witam Was ! Moje Drogie :) A ja to co ? Chyba też zakochana..... wczoraj poszłam na tego grilla i jeszcze późnym wieczorem włączyłam komputer, rozmawiałam z M. jakieś 7 godzin do 9.00 rano.... To była cudowna noc i poranek ❤️

Ja mam podobnie z koleżankami, tyko różnica jest w tym,że albo są mężatkami albo są w związkach i nie mogą rozstać się ani na chwilkę ze swoimi ukochanymi. A Szkoda bo babskie wieczory są fajne :) Cześć Marlin :)

Gość Sylwia P.
Tak faktycznie nie jest takie zle... :O Moja bardzo dobra kolezanka 19latka zginela w wypadku samochodowym miesiac temu. Zycie jest niesprawiedliwe i kruche jak cholera. Mialam z nią wyjechac na wakacje. Planowalysmy wiele rzeczy. ...

Cudownie było :)...w końcu sobie poszłam do drugiego pokoju na komputer i tak rozmawialismy, mieliśmy iść spac ale nie wyszło. Rozmawialismy i rozmawialismy :) Dosłownie o wszystkim :) Ja czuje sie bardzo dobrze :D wstalam przed 13.00 heeeeeee..przed chwilą wypilam kawke na sniadanie, za jakis czas zjem moje leczo i Andziu ! Zapraszam Cie na nie, sasasa ! Moze jeszcze ktoras z Was ma ochote ? :D Bardzo smaczne, naprawde. Nie mozemy pozowolic aby facet wlazl nam na glowe, no baby no ! Ewentualnie to my mozemy im na nie wskoczyc (hi hi hi) :D Czytalyscie ksiązke \"Dlaczego mezczyzni kochaja Zolzy\" ? :)

ciesze sie Marilyn ze Ci sie układa:) Witaj nauzykaa dołącz sie jesli chcesz do nas , tak sobie tutaj rozmawiamy o życiu, głównie o facetach i problemach z nimi związanych:)

Marlin cieszę się bardzo z Twojego powodu :) Z miłą chęcią wpadnę na leczo bo dzisiaj nie mam obiadku :) Nie czytałam tej książki. Fajna jest? Nuzykaa dziękuje Ci bardzo, mam/mamy nadzieję, że bedziesz tu zaglądała :) Sylwia P. bardzo mi przykro z powodu Twojej koleżanki:( Była taka młoda. Życie jest cholernie nieprawiedliwe!

Wczoraj miedzy innymi rozmawiałam z M. o śmierci...wierzy w przeznaczenie, tak samo jak ja. W koncu cos w tym jest...ze Bog tak chcial i tak musiało sie stac. Jeden jest bogaczek, drugi zebrakiem. Jeden bedzie zyl 100 lat a drugi 2 dni. Wyciagnelam z tego wnioski...bo nasze zycie to jeden wielki egzamin.

będę, oczywiście że będę :) dziękuję za miłe powitanie. teraz uciekam, rower czeka ;)

dokładnie Andziu, kazda zajeta swoim zyciem swoim facetem , zastanawia mnie to faceci zawsze znajda dla siebie czas na meskie wypady, a laski zawsze maja jakies obowiazki to niesprawiedliwe, wszystkie byly zajęte swoimi sprawami i nie mialam nawet z kim isc gdzies jak on byl z kumplami;/ mam nadzieje ze jeszcze to nadrobie w koncu nigdy nie jest za pozno na zawieranie nowych przyjazni:)

Marilyn poproszę o tą ksiązkę. Ja też wierzę w przeznacznie i uważam,że nic nie dzieje się bez powodu. Ariane84 dokładnie tak jest! I oczywiście,że niegdy nie jest za późno na zawieranie nowych przyjaźni. Choćby tutaj, bo własnie chyba się tu zaprzyjaźniami, prawda dziewczynki? :)