Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

wlasnie karmie mojego piesa moim obiadem bo nie ejstem zbytnio glodna;-) przynajmiej ten ma radocze:)

Chłopem??!!!! :P Dobre :D Między mną a moim CHŁOPEM chyba OK, ale w 100% nie wiem ;) bo sie tydzień nie widzielismy :/ Zobaczymy się dopiero jutro.

Rany nie mów mi o obiedzie....taka jestem głodna :P Babcia na mnie czeka iobaid na mnie czeka ! a ja musze mieszkania pilnowac bo zamek w drzwiach zepsuty. Brat powinien byc niebawem ale mi juz kiszki graja marsza. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

andzia fajnie ze idziesz poimprezowac ze swoim czy sama??????] ja jutro tancze w mielnie:)

andzia zaslugujesz na kogos kto bedzie walczyl oto by chociaz ciebie przez 5 min dziennie zobaczyc!!!! a nie raz na tydzien

bedziemy wszystko wiedziec za tydzien czy operacja czy nie bo dopieor w srode ma wizyte urologa

super! babskie imprezy sa najlepsze!!!! moj K to ma zawsze obawy jak mu mowie ze ide na babska impreze jak to on mowi zarz beda sie krecic kolo was jakies pedaluchy:D uwielbiam jak to mowi

Dziekuję Ci Gregia- kochana jesteś ❤️ Ale wiesz co? Jakos mnie to nie załamuje,że widzimy się nie zaczęsto-bo TO nie milośc. znam siebie i wiem,ze jak jestem zakochana to zachowuję sie inaczej, no i chciałabym spędzać z ukochanym każdą wolną chwilę. A tu tak nie jest. A kto wie-może dzisiaj kogos poznam :) Trzymajcie kciuki! :D

Smacznego Marylin :) Nie dziwię się Gregia,że to uwielbiasz:) K jest poprostu zazdrosny-a to jest słodkie. Ja też lubie babskie imprezy!!!!! :)

jak nie poznasz kogos to nie gadamy jutro z Toba:P odwal sie konkretnie zeby chlopakom same jezyki na iwerzch powyskakiwały:D

andzia K zawsze jakis taki tekst palnie ze potem sama do siebie sie smieje co za pierdzielca mam:) smiesznie jest przynajmiej

wlansie troche swojego kota pomeczylam zawsze tym wkurzam moja matke bo uwielbiam go sciskac na rekach calowac a on tak zawsze biedny mialczy:P moja mother twierdzi ze on jak juz mnie slyszy to ucieka:P

Och Ty =- taka jesteś:P Może jak poznam nowego faceta to ja nie będe z Wami chciała gadać;) Oczywiście żartuje, na pewno nie zrezygnuje z rozmów z Wami :) No własnie nie wiem w co sie ubrać -bo pogoda kiepska. Nie mam żadnego pomysłu :( Ten Twój K to całkiem fajny facet musi być :) Szczęściara!!!!!!!!!!!!

O ile mnie pamięć nie myli (choć może myli bo już dość starszawa jestem ;) ) to Ty chyba wspominałaś cos o psie. Kota też masz???!!!

moj K andzia jest smeiszny i bardzo czuły , uczuciowy i rodzinny facet woli ze mna spedzac czas niz kumplami i wiem ze taki jak on to sie zdarza raz na milion , ale uiwerz mi tak jak on potrafi doprowadzic mnie do stanu wrzenia tak nikt jego nie przebije:P

O matko!!!! Jeszcze do tego brakuje Ci jaszczurki czy innego potwora jakiego tam chcesz ;)

no marzy mi sie gekon, ale niestey moge tylko pomarzyc 😭 uwielbiam wszselkie jaszczury

Naprewdę taki facet to rzadkość!!!! A to,że ma wady i czasem bardzo cie wkurza to się nie przejmuj. Bo czy chciałabyś być z czlowiekiem bez wad, idealnym i cudownym we wszystkim co robi? Ja nie! To byłby nudny związek.

mas zracja ja bym zwariowala tym bardziej ze ja jestem jeszce bardziej spotzrelona wszedzie mnie pelno i mam 100 pomyslow na minute:P

Ano widzisz :) Wesoło musi być w tym Waszym związku - dwie zwariowane i wesołe osoby :P

no jest wesolo, bic sie lubmy wiesz takie nasze sado maso:) ale jak jzu jestesmy obydwoje wkurzenia to iskry leca:)