Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmamtrt

DZIS USŁYSZAŁAM W TV ZE NAJMODNIEJSZY HIT LATA TO BYĆ NIEOPALONYM..SZOK!

Polecane posty

Gość Zmamtrt

i mowili o tym znani styliscie ze to jest super modne byc białym i miec białe nogi do mini ..szok..

Gość Zmamtrt
znani styliscie próbowali przekonac nas o tym debile..ze biala skora jest trendy..wole byc sliczna mulata niz córka młynarza ..

Gość taka prawda...
przeginanie w żadna strone nie jest dobre. ani celowe maskowanie sie przed słońcem i wcieranie w siebie białych pudrów, ani spalanie sie na murzyna (o solarium juz nie wspominajac:o )

a cos Ty myslala? ze w modzie jest byc opalonym jakby sie 12 godz. na polu spedzilo?:D ja tam jestem blada bo opalenizna jest nie zdrowa, wcale nie znaczy to ze chodze w dlugich porach jak jest 35 stopni;), po prostu stosuje filtry. dzisiaj czytalam ze w jakims panstwie planuje sie zabronic wizyt w solarium osobom ponizej 18 roku zycia. widomo ze solarium to juz calkowita katastrofa ale slonce tez nic dobrego nie daje.

Gość Siedemnastoletnia.
I bardzo dobrze, bo jestem blada jak ściana. :) Nie mam zamiaru się opalać nawet wtedy, gdy opalenizna byłaby super modna. Blee. . .

Gość a wtrace sie
hehe , to bede modna:P slonce jakos mnie nie lubi, nie dosc ze mam na nie uczulenie to i tak mnie nie chwyta

ja od lat staram sie nie opalac,jasne,ze slonca nie unikam,nie jestem jakos szczegolnie blada,ale nie poalam sie,i powiem wam,ze dzieki temu nie mam zmarszczek (oprocz mimicznych) a mam 41 lat.Moje kolezanki,w tym samym wieku co ja,a czesto sie opalajace,wygladaja przy mnie jak suszone sliwki :)

to swietnie, ja mam 22 lata, w ostatnich, opalalam sie na sloncu jak idiotka.....w tym roku chyb azmadrzalam uzywam wysokich filtrow i nie opalam sie dlugo:)

ja tez nie jestem opalona. Raczej brzoskwiniowa. Nie moge przebywać za długo na słońcu,bo jestem po dwóch udarach. A dla mnie zdrowie ważniejsze jest od opalenizny!

Gość Slodziutka***
a dla mnie opaleznizna wyglada ladnie oczywiscie jak nie jest przesadna ale brazowa skora mmmm wysmukla i dodaje uroku

ja tez nigdy nie lubialam sie opalac, czulam ze moja skora tego nie chce ;) serio, jakos to nie dla mnie. Teraz widze, ze bardzo mi to pomoglo, mam 26 lat, a skore jak nastolatka ;), nie uzywam tez zadnych kremow i balsamow. Takze moze ta \"moda\" na nie opalanie nie jest taka zla :)

Gość aaandźkkaa19
Cieszę się z tej mody. Sama nie opalam się i stosuję kremy z filtrami, szczególnie do twarzy. Nie przeszkadza mi, kiedy zwracają mi uwagę, że mogłabym się opalić, bo wiem, że na starość to ja będę śmiać się z ich pomarszczonej skóry. Jestem sobą. Mam z natury jasną karnację i nie będę na siłę, kosztem zdrowia tego zmieniać. Dziewczyny pamiętajcie, jesteśmy słowiankami, nie latynoskami !! Nie ma sensu niszczyć skóry.