Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luelle

matujący z wyższej półki - który polecacie?

Polecane posty

Dziewczyny szukam podkładu, który NAPRAWDĘ matuje i NAPRAWDĘ dobrze kryje - mam kilka typów: 1. SISLEY TRANSMAT 2. H. Rubinstein Spectacular 3. CHANEL MAT LUMIERE 4. Givenchy MatMate 5. ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR 6. ESTEE LAUDER FUTURIST 7. SHISEIDO DUAL BALANCING 8. LANCOME ADAPTIVE czy stosujecie może któryś? albo może któryś odradzacie?

A ja polecam Revlon colorstay. To jest naprawdę bardzo dobry podkład. Doskonale kryje i matuje na wiele godzin, a także nie ciemnieje w ciągu dnia.

Gość ja polecam nr 5

Gość fvmvnlvn
nie stosowałam ale własnie o Double wear słyszałam bardzo dobre opinie. Ciekaw co ma wskąłdzie bo ma też opinię przycieżkawego. wejdź na www.wizaz.pl/kosmetyki i sprawdź tam opinie o poszczególnych podkładach. dobre źródło ;-)

Gość kati 25
a po co takie drogie kupowac? wystarczy Citty matt lirene -kolo 19 zl +constanc caroll trainscuilentny-cos tak kolo 5 zl

Gość ja polecam nr 5
no nie mam opakowania z double wear bo napisałabym skład. na buteleczce go nie ma... ale jak dla mnie jest super. matuje. choc mam tak tlusta cere, ze jak jest goraco to za pol godziny i tak sie swieci. ale jak nie ma goraca to tak do 3 godzin jest matowa. uzywal tez z tanszych maybelinne fresch matte. tez jest swietny jak na swoja cene.

Gość ja polecam nr 5
aha. jeszcze słyszałam o tym nr 4 ze jest dobry. nawet sama chcialam go kupic zamiast nr 5 ale nie bylo.

Gość po co z wyższej
półki cenowej jak można mieć podkład za 10 zł o właściwościach tego za np. 180 zł?? U mnie sprawdził się Silkmat firmy Applause, a stosowałam już revlona, double wear EL... żaden z tych drogich podkładów nie wyglądał tak dobrze jak silkmat za 16 zł (z przysyłką)... Więc po co przepłacać?? Aha, nie waży się na nim korektor HR, Magic Concealer :)

Gość gość
gdzie zamowilas ten silkmat applause bo nie moge go nigdzie wyhaczyc

Gość gość
Używam właśnie double wear estee lauder ale na to daję i tak puder w kamieniu revlon colorstay- i to on matuje bo sam podkład mi nie wystarcza.

z tej listy polecam Estee Lauder Double Wear! Ja wprawdzie mam nieco zle dobrany kolor, ale kryje bardzo przyzwoicie i trzyma się na mojej tłustej cerze długo.

Gość goscc
polecam matujacy z Artdecco, kiedys uzywalam rowniez z Rimmel. Revlon tez niestety na mojej twarzy nie trzyma sie.

Gość goscc
DW u mnie nie sprawdzil sie, ale mam dosyc problematyczna cere